Bibi89
Fanka BB :)
My to działamy regularnie zawsze jak tylko skończy mi się @No to supertylko szczerze nie spodziewałam się dzisiejszego piku, myślałam ze nawet się opóźni przez przeziębienie.
U Ciebie też będzie działane dzisiaj ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My to działamy regularnie zawsze jak tylko skończy mi się @No to supertylko szczerze nie spodziewałam się dzisiejszego piku, myślałam ze nawet się opóźni przez przeziębienie.
U Ciebie też będzie działane dzisiaj ?![]()
Mi znowu flo pokazuje na poniedziałek a premom na środę ale z dzisiejszego piku wynika ze owulacja będzie jutro.My to działamy regularnie zawsze jak tylko skończy mi się @swoja droga aplikacja flo pokazała mi owulacje na wczoraj a aplikacja premum na poniedziałek i chyba właśnie ta druga prognoza się sprawdzi, ale asekuracyjnie do czwartku bedziemy dzialac, w czwartek ide do gina zerknąć a potem będziemy odpoczywać
![]()
Licz 24-36h od piku, ja bardziej obstawiam u siebie poniedziałekMi znowu flo pokazuje na poniedziałek a premom na środę ale z dzisiejszego piku wynika ze owulacja będzie jutro.
My od 8dc co drugi dzień wiec może coś z tego wyniknie.
W każdym bądź razie powodzenia Ci życzę, oby się udało![]()
Hahaha u mnie tak samo, stary nigdy nie odmawiaA ja już nie będę liczyć płodnych i niepłodnych. Monitoring u gina a seks kiedy nam się zachcea ze staremu się chce zawsze prawie to wystarczy moja zaczepka
![]()
Mój teżHahaha u mnie tak samo, stary nigdy nie odmawia![]()
SuperDziewczyny, ja nie wytrzymałam i z góry przepraszam dziewczyny, z którymi miałam testować.
Zrobiłam test i jest plusik- co prawda super jasny i nie uchwycę tego na zdjęciu o 3 w nocy, ale chciałam wam powiedzieć. U mnie jest 8/9dpo, więc cieszę się, że w ogóle widać jakiś cień- test clearblue ten z plusikiem.
Nie robię sobie żadnych nadziei jeszcze, bo to naprawdę bardzo jasna kreseczka i wszystko może się wydarzyć. Mam do okresu 6 dni. Jeśli jutro rano będzie również pozytywny to pojadę na betę. Tylko że nie wiem czy na innych testach (bo mam tylko pinki juz) wyjdzie cokolwiek. Oby tylko nie była to fałszywa kreska znowu..