reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

Ooo to super wynik 😁😁😁dziwne że ci kazał nawet w ciąży brać. Moja mówiła żeby natychmiast odstawić bo prolaktyna w ciąży musi rosnąć
No właśnie powiedział że nie można tak po prostu odstawic tylko stopniowo zmniejszac dawke a od 12 tc coś działa że ta prolaktyna ma rosnąć.
Cieszę sie ze obniżyłam tylko teraz nie wiem czy mam brać dalej i ja zbijać, ale chyba już nie powinnam...w czwartek mam monitoring może mi coś podpowie.

reklama
Dzień dobry 😉 test obsikany pod światło jakąś tam drugą kreseczke widzialam potem sobie gdzieś poszła 🤣dobre to że plecy mnie w nocy nie męczyły i od wczoraj mam uderzenia gorąca. Zwykle to w dzien miesiączki. . No ale ja to praktycznie co miesiąc mam inne objawy okresowe 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️piersi nadal cisza . Jutro 9dpo chyba odpuszcze sobie test zrobie w 10 dpo .

Dzień dobry 😉 test obsikany pod światło jakąś tam drugą kreseczke widzialam potem sobie gdzieś poszła 🤣dobre to że plecy mnie w nocy nie męczyły i od wczoraj mam uderzenia gorąca. Zwykle to w dzien miesiączki. . No ale ja to praktycznie co miesiąc mam inne objawy okresowe 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️piersi nadal cisza . Jutro 9dpo chyba odpuszcze sobie test zrobie w 10 dpo .

Widziałaś kreseczkę i odpuścisz ? :p podziwiam za cierpliwość !

Widziałaś kreseczkę i odpuścisz ? :p podziwiam za cierpliwość !
Nie odpuszcze skąd 🙈🙈pewnie fabryczna i tyle. I to jeszcze pod światło hahah niedługo Rtg bede tym testom robic 🤣🤣🤣

Załączniki

• 20220216_081059.jpg
    20220216_081059.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 135
Ja dzisiaj 6dpo i dzisiaj w nocy parę razy mnie brzuch bolał jak na miesiączkę tylko trochę słabiej i tak się zastanawiam jak ma się coś zagnieździć jak od owulacji w zasadzie mnie ten brzuch tak skurczowo okresowo ćmi.

Może to być skutek przyjmowania luteiny dowcipnie?

reklama
Do góry