reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

tamaguczi - ja zawsze miałam 28 dniowe, ale od mojego zabiegu (bo poroniłam 29.11.2012r) pierwsza @ dopiero pojawiła się po 44 dniach, i potem 25, 28, 27, 29, 27 i 27. Teraz mam 16 dc.

Madley
- nie wiem jak wyglądasz, ale wydaje mi się, że otyłość nie ma aż takiego znaczenia. Znam dziewczyny, które dosłownie ważyły po 80-90kg, zaszły w ciążę i urodziły zdrowe dzieciątko. Nawet powiem szczerze, że nie wiedziałam, że są w ciąży, bo one zawsze miały duuuży brzuch. A doła to uwierz, że ja już mam kilka miesięcy, bo nie wiem co my robimy źle, że nie mogę zajść w ciążę :-(

Dziś byłam na piwku z koleżankami. Co sobie będę żałować. Jak mam zostać zapłodniona to będę, jak nie to nie :-( Jeszcze tym moim 2 koleżankom spóźnia się @, jednej tydzień, drugiej 2 dni, pewnie dostaną okres, ale zjeb***m je jak mi powiedziały, że usunęłyby!!!!:angry:

Wpiszcie mnie na listę na 19 lipca ;) To będzie 27 dc, możliwe, że już 18 lipca zrobię test ;-)

reklama
ailatan1987 90kg to ja bym chciała ważyć..............:zawstydzona/y:
Kiedyś właśnie czytałam artykuł, że grubszej dziewczynie może być trudniej zajść w ciążę.

Madley a pytałaś gina czy ma to wpływ? Kiedyś słyszałam ze może mieć (niby PCO czesciej wystepuje) ale chyba najlepiej gina spytać. A miałas jakieś badania?

z tym PCO to mnie teraz wystraszyłaś.... :szok:
Nie pytałam gina i nie miałam żadnych badań...

Madley z tym PCO to tylko gdzies w Internecie wyczytalam jak u mnie bylo podejrzenie, wiec nic sprawdzonego. a dlugo sie sie juz staracie?

Cześć. Ale nam się lista wydłuża ;-) oby jak najwięcej II tam było.

Malgonia1 4.07 @
Rybka33 5.07
Ewka358 7.07
elifit 8.07
Mika1986 8.07 @
19ania90 10.07
żabucha 11.07
karola1986 14.07
ailatan1987 19.07
dośka1 20.07
tamaguczi 20.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Dorcia 26.07
Nanncy 26.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07
Fuma_Foch 29.07

A co z Rybka33 i elifit? Termin testowanka już minął a my tutaj nic nie wiemy?
Może coś przeoczyłam?

W nocy byłam siusiu i jak wróciłam do łuzia to mnie strasznie brzuch rozbolał chyba @ dziś przyjedzie.

Ostatnia edycja:
Witam się z samego rana :) pisze teraz bo później to córa mi nie da dojść do kompa :)
Madley moja siostra też jest otyła, ważyła 100kg i w ciąże zaszła, urodziła zdrową córeczkę, także nie zamartwiaj się :) wszystko będzie dobrze!!!

A ja czekam na same dobre wiadomości :) Rybka33 i elifit co tam u was? Są II kreseczki?! :)

Udanego dnia dziewczyny!!! :)

Ewcia DZIĘKUJĘ !!!
Madley...ja dałam bym dużo żeby ważyć 90 kg....a jeszcze więcej żeby 80 !!!
Ja się nie zastanawiałam nigdy czy moja otyłość będzie stała na drodze macierzyństwu ??? Hmmm...no to mam teraz do myślenia nieźle :eek:

U nas dzisiaj UPAŁ... będzie wieloryb się smażył (chodzi oczywiście o mnie :-p)

U nas też jest upał.... na razie z młodą siedzimy w domu.... wyjdziemy na plac dopiero o 16.... teraz bawimy się klockami lego... a to taka drobnica i trzeba pilnować.
Dorcia zawsze byłaś otyła? Bo widzę, że jedno dziecko już masz więc chyba to nie ma nic do rzeczy??? No chyba że nadmiar kg został po pierwszej ciąży... tak jak to jest w moim przypadku :( w ciąża za dużo sobie pozwalałam, licząc na to, że jak urodzę to szybko się to straci... niestety się myliłam :( w ciązy przytyłam 30kg.... 15kg się straciło a drugie tyle zostało :( chodziłam na siłownie straciłam kolejne 5kg, a teraz jestem w czarnej duuupie :( remont troche ograniczył nasz budżet i niestety siłownia musi trochę poczekać... nie pozostaje mi nic innego jak lżejsze jedzenie

reklama
Już mi od niedzieli trochę smuty przeszły. Najpierw jak dostałam @ w niedzielę to się poryczałam, potem nawet już nie wiem o co powydzierałam na mężulka, później położyłam spać córę i się upiłam - a niewiele mi było trzeba bo po miesiącu abscynencji to 3 piwa mnie z nóg zwaliły :( rano obudziłam się z bólem głowy i tak oto doszłam do emocjonalnej równowagi :) Dziś jestem już zwarta i gotowa do kolejnej walki o dzidzię. 4 cykl starań przede mną - wierzę że tym razem musi być dobrze!!! Więc i ja się wciągam na listę - narazie na końcu będę bo @ na 4 sierpnia.

Malgonia1 4.07 @
Rybka33 5.07
Ewka358 7.07
elifit 8.07
Mika1986 8.07 @
19ania90 10.07
żabucha 11.07
karola1986 14.07
ailatan1987 19.07
dośka1 20.07
tamaguczi 20.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Dorcia 26.07
Nanncy 26.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07
Fuma_Foch 29.07
Ulika 04.08

U nas też dziś grzeje niemiłosiernie od rana więc siedzimy w chłodnym domku a na dwór to się odważymy z córcią wyjść chyba dopiero wieczorem.

Do góry