reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

motylek no to widocznie to forum jest dla Ciebie szczęśliwe!!! oby tak było i tym razem!

madley ale napięcie, jeszcze 5 minut!!!

daj znać koniecznie jak wyszła beta!!!!!

długo się staracie dziewczyny?

reklama
madley i jak?

karola to będzie mój 18 lub 19 cykl starań (nie pamiętam dokładnie), z tym że sama nie wiem czy nowy cykl się zaczął czy nie, rano było jakieś bardzo lekkie plamienie i myślałam, że zaczyna się @, ale jak do tej pory nic więcej się nie pojawiło, nie miałam wcześniej nigdy żadnych plamień, więc nie wiem... co by nie było, to chyba jednak i tak powtórzę test

Brak dzidzi :(
Eh...Trzeba dalej się starać, to już prawie rok starań.
W takim razie albo stres, albo antybiotyki spowodowały przesunięcie okresu.
Wrrrr....

Madley nie martw się!
co do plamień to i ja sie zmagam czasami poprostu nie wiadomo dlaczego są brałam i puph i luteine hormony mam ok. a jak zaszłam w ciąże z synkiem to też miałam potem się uspokoiły na parę dni ... ale potem niestety miala je do 12 tyg.

ewka ja bym jeszcze nic nie skreślała ;-)
tak samo żabucha - jak gdzieś wcześniej napisałam, moje objawy ciążowe były jak na @ ale znacznie silniejsze

jak to mówią: nadzieja umiera ostatnia :sorry2:

madley, motylek witamy i oby jak najwięcej zakończeń lipcowych staranek było szczęśliwych

a u nas po starankach, teraz czekamy 2tyg albo na @ albo na teścik, a ja normalnie momentami to już świruję i zaczynam wierzyć w ciąże urojone :baffled: wmawiam sobie, że mam mdłości, a w sobotę to już w ogóle był parszywy dzień :szok:

Hej.... ja za dwa dni testuje a czuje się bardzo @.... :( cycki to w życiu mnie tak nie bolały jak teraz..... bolą już chyba z tydzień, a to niestety zły znak :( ale dopóki @ nie ma to wierze że zobacze dwie kreseczki.

witam wszystkie nowe staraczki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry