reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

19ania ja kochana po Młodej zrzuciłam wszystko...po 2 latach od porodu doszłam do wagi sprzed ciąży. Cztery lata temu rzuciłam palenie ( a paliłam duuuużo) zaczęłam żreć jak szalona , dostałam hormony na regulacje cyklu i tak tyłam, tyłam, tyłam. Siedząca praca też dała swoje :wściekła/y:
Na dzień dzisiejszy nie wiem ile mam nadwagi...myślę że koło 25 kg na pewno :wściekła/y::szok:

Teraz tak czytałam że otyłość może być powodem chwilowej niepłodności !!!!!! Kur... nigdy o tym nie pomyślałam. Znam kilka dziewczyn które ważąc więcej niż ja zaszły bez problemów .... hmmm

reklama
Ulika ja też rozpocznę niedługo 4 cykl starań jak @ przyjdzie ;-) a testowanko przypadnie na 3.08 także głowa do góry będzie dobrze.

Dorcia, Ania ja przed ciążą ważyłam 55kg w ciąży 75kg. Po porodzie zrzuciłam wszystkie kg wracając do normy, a teraz znowu mi się przytyło i ważę 60kg, ale znajomi mówią, że teraz to wyglądam normalnie :-D (jestem dość wysoka).

Wczoraj powinnam dostać okres, ale jak na razie nic się nie dzieje. Test wczoraj wyszedł negatywnie więc stwierdziłam, że nie ma się co łudzić i czekam na @. Do czego zmierzam, tak koło 19 wieczorem przypomniało mi się, że pranie nie pozbierane więc wychodzę i patrzę, a na łące bociek sobie siedzi :-) pomyślałam sobie, a może jednak jestem w ciąży? Ale przecież test negatywny więc odpuściłam i nie myślałam więcej o tym boćku. Dzisiaj zrobiłam śniadanko usiadłam w fotelu i spojrzałam w okno a tam lecą 4 BOĆKI!!! :szok: Jakoś mnie dziwnie prześladują i jak tu się nie nakręcać?? :-) jutro powtórzę test jak @-sko nie przyjdzie. :-D

Ewka do mnie też niedługo @ zawita, bo brzuch pobolewa... Wzięłam już Nospę. Rano zrobiłam test i jedna kreska:-( ale niby mam dostać @ w czwartek. Więc jeszcze się łudzę...

Ogólnie to dzisiaj mam huśtawkę nastrojów. Raz mi wesoło a za chwilę nic mi się nie chce. Jak się przestać stresować tymi staraniami??? Im bliżej termin @ tym ja bardziej fiksuję.

Do dziewczyn, które mają troszkę więcej ciałka- nie przejmujcie się! Ja mieszkam w Anglii i tu co druga kobietka nosi rozmiar o wiele większy niż 38:-) a każda pcha wózek z dzieckiem rano do przedszkola! Więc i wam się uda zafasolkować:tak:!!!

Hejka. Wczorajsze testowanie z wynikiem negatywnym :( Dziś jest 8 dzień spoznienia @. Piersi nadal wrażliwe ale bóli brak.Ciekawe kiedy wredota przyjdzie ale jak już przyjdzie to idę do gina po dupka. I zaczynam starania ze wspomagaczami. Poprzednio tak właśnie zaszłam i obawiam się że i tym razem sie bez nich nie obejdzie.

19ania za Ciebie również &&&&& !!!

Żabucha byłąm w Anglii przez trzy miesiące...oj napatrzyłam się ...napatrzyłam :szok: Wiem co to znaczy CZEKAĆ, MIEĆ NADZIEJĘ !!!

Ewka Ty to szczuplusia jesteś...też bym tak chciała !!! Oby boćki Wam "przyniosły" upragnionego dzidziusia !!! Ja mam niedaleko dwa gniazda więc witają u Nas codziennie:happy: Najgorsze to czekanie...@ nie ma, II nie ma i się czeka...czeka ...czeka !!! Okropne...że też nie wymyślili jakiegoś sposobu żeby wcześniej się dowiedzieć czy ciąża jest czy jej nie ma :sorry:

Witajcie kocane, czytam Was i czytam i proszę abyście mnie też dopisały do listy, testuje 17 lipca, [/B][/B]hmmm to znaczy to termin mojej @, pewnie do tego czasu zrobie test bo wiem że nie wytrzymam a każdy dzień wlecze sie niemiłosiernie, kiedy mam jakies plany to okres przychodzi bardzo szybko, a jak na niego czekam- to znaczy nie czekam- to ten dzien wcale nie nadchodzi. trzymam za nas wszystkie kciuki:)

żabucha ja też tak mam :tak: im bliżej terminu @ tym więcej myślenia o tym czy się udało czy nie? A teraz jeszcze gorzej bo @ powinna przyjść wczoraj, a jej nie ma test jednoznacznie pokazuje wynik NEGATYWNY ale w sercu jakaś iskierka nadziei jest.

elifit przykro mi, że tylko I kreseczka :-(

dorcia masz racje! Człowiek czeka i się łudzi :-( a ogólnie to jest sposób żeby się wcześniej dowiedzieć-badanie krwi. Ja czekam do jutra. Mam jeszcze 1 test w szafie ;-)

Dziewczyny mam takie pytanko bo testy ciążowe kupiłam na allegro te za 1zł ma któraś z Was jakieś doświadczenie z tymi testami?? Pamiętam jak Moniqa (z majówek i czerwcówek) robiła właśnie tym z allegro i wyszedł negatywny, a drugi miała z apteki i był pozytywny? Od czego to zależy? Z góry dzięki za wszelkie info.

Malgonia1 4.07 @
Rybka33 5.07
Ewka358 7.07
elifit 8.07
Mika1986 8.07 @
19ania90 10.07
żabucha 11.07
karola1986 14.07
keit85 17.07
ailatan1987 19.07
dośka1 20.07
tamaguczi 20.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Dorcia 26.07
Nanncy 26.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07
Fuma_Foch 29.07
Ulika 04.08

Witaj keit85!!!

reklama
susel tak "intensywnie" 3 cykl dopiero. A nie zabezpieczamy się od roku.

Dorcia jak zaszłaś w pierwszą ciążę to też byłaś większa? Czy szczupła?

Jak byłam w ciąży z Natalką to ważyłam 90kg.. A teraz dużo dużo więcej... 125kg :zawstydzona/y:

ewka358 Z tymi boćkami to dobre :D Oby szczęście przyniosły w postaci dzidziusia :)

Dziewczyny, ale apteki na nas zarabiaja. Tak sobie siedze i myślę, w tym miesiacu to z 10 zrobiłam :D w tym 2 te droższe z apteki, a pozostałe z allegro.

Najlepiej to by było, aby na teście wychodziło na drugi dzień od przytulania, a jeszcze lepiej w ten sam. llu nerwów, by nam to oszczędziło :D
Dziwna ta nasza Kobieca natura, jednym wychodza II szybko, innym później. Jedne mają okres i są w ciąży, inne nie mają okresu i nie są... Człowiek tylko ciągle ma nadzieję, że wreszcie się udało a tu nic!!

Ja dalej @ nie mam. A brzuch boli jakbym miała... I sutki..strasznie sutki mnie bolą przy dotyku. Zaczynam panikować, że chora na coś jestem :(

Mąż i teściowa myślą, że jestem w ciąży pomimo negatywnych testów z moczu i krwi. Jeden taki przypadek był u nas w rodzinie, że testy uparcie wskazywały na brak ciąży, a ciąża była i po miesiącu spóźnionej @ dopiero pokazały ciążę.. nie wiem już sama... znowu robię sobie nadzieję..

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry