Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja kupiłam wiesiołek w kapsułkach, na allegro
jestem zachwycona, bardzo poprawił mi śluz, a przed samą owulacją śluz był książkowy!
ja dziś machnęłam progesteron by potwierdzić owulację, odwiedziłam babcię i dziadka, spotkałam się z kumpelą (też stara się o pierwsze dziecko), posiedziałyśmy, wypiłam przepyszny koktajl ananasowo- pomarańczowy z lodami śmietankowymi, w sumie nie wiem gdzie te lody były, chyba je rozbebłali no i w końcu wróciłam do domu. Tempka dziś 36,8 ale mierzona była pół godziny wcześniej niż zazwyczaj no i wstawałam w nocy na sikanko, pewnie gdyby nie to to może by była wyższa
wkurzam się bo wszędzie mi śmierdzi kocimi sikami (!), sprawdziłam całe mieszkanie, Rufi nigdzie nie nasikała a mnie cały czas śmierdzi...![]()
)bo powiem wam, że odkad odstawilam tabletki (listopad) to sluzu mam bardzo malo i czasami bardzo trudno jest mi go zinterpretowac
. Nawet w dni płodne nie mam czasami tego "przypływu" 

Ja też mam mebelki Forte...w sypialni iw salonie,jestem zadowolona z tej firmy :-)