• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Ulika mnie przeraża myśl że moje piersi mogą znacznie się powiększyć, ponieważ nie jestem wysoka 163 cm i ok 68 kg wagi, optycznie strasznie powiększa mnie mój wielki biust (70 HH), o wagę się tak nie martwie jak właśnie o biust:sorry:Ale co tam! Biust zawsze mozna zmiejszyc, jedni biora kredyt na samochod, a inni - na biust:-D

reklama
doska mnie w ciąży piersi nic nie ruszyły :confused2: a tak jak ulika nie mam się czym chwalić :szok: podczas karmienia faktycznie urosły i wreszcie byłam zadowolona, chyba jako nieliczna z mam karmiących, bo miałam takie jędrne C, niestety jak przestałam karmić z mojego mojego wymarzonego C zrobiła się dolina jak przed ciążą :confused2: chociaż dużo osób zapewniało mnie, że po karmieniu biust zostaje na zawsze o rozmiar większy, na co durna liczyłam :crazy: ale są dziewczyny, którym piersi rosną już podczas ciąży, więc to pewnie jest bardzo indywidualna sprawa.

a może byś musiała zmienić kocyk kotkowi ??

moja nie sika w domu, nigdy jej się to nie zdarzyło. Niestety ostatnio odwiedzają nas obce koty, a dokładniej kocury, moja jest wysterylizowana ale te kocury przychodzą szukać jedzenia (raz moja mama wystawiła jakieś resztki i się towarzystwo rozochociło), przychodzą i sikają (znaczą teren) na drzwi, na schody, moja Rufi się wścieka a my też się wściekamy bo śmierdzi :wściekła/y:

lamorela fajne mebelki aczkolwiek ja gustuję w ciemnych. Jutro cyknę Wam zdjęcia mojego salonu (jak go ciut ogarnę, hehe) ;-)

ps. też mam rolety noc- dzień :-D

ulika wiesiołek możesz zacząć brać kiedy chcesz, ja zaczęłam w połowie poprzedniego cyklu. Ważne tylko by brać go TYLKO do owulacji, po owulacji się go odstawia bo może powodować skurcze.

Hej dziewczyny, czy mogę dołączyć do was? :-). Jestem niby nowa, ponieważ już wcześniej byłam na staraczkach, ale musiałam na jakiś czas zniknąć (pewne miłe osoby z mojego otoczenia interesowały się moim życiem) i usunęłam swój profil denerwowało mnie to podglądanie i troszkę żałuję, że tak zareagowałam ale cóż mówi się trudno. Przygarniecie mnie? ;-)

Właśnie przeczytałam kilka stron, które naprodukowałyście i już sama nie wiem co miałam napisać :-)

Chyba też zacznę brać ten wiesiołek. Bo ja w ogóle nie wiem jak obserwować śluz :/ Jak się kochamy wieczorem to rano i nawet jeszcze do wieczora widzę tylko spermę, więc nie jestem w stanie określić mojego śluzu :( Dziś jakoś miałam mokro, aż po pracy miałam całą wkładkę w śluzie, a od przedwczoraj się nie kochaliśmy.

Co do testów owu, to ja zamówiłam te same co właśnie Moniqaa z marcówek, z allegro i powiem Wam, że dla mnie są ok, mam zaznaczone w cyklach na ovufriend, kiedy robiłam i mniej więcej wtedy wyznacza mi owulację.

Co do wagi to mam 171cm wzrostu i ważę ok 58-59kg, przytyłam ostatnio ze 2-3kg. Zresztą dla mnie mogę być i grubsza, tylko bardzo chcę już być w ciąży i urodzić zdrową dzidzię :-(

U mnie co druga znajoma ma już dziecko i jak wstawiają zdjęcia na fejsa to się napatrzeć nie mogę, wczoraj jedna wstawiła takie fotki, że się poryczałam - dosłownie!!!!!

Cześć kobitki, ale się rozpisałyście :-) mam tutaj co czytać ;-). Temat piersi? Hmmm oj chciałabym mieć do dzisiaj takie piersi jak miałam w ciąży. Też jestem szczupła 174cm wzrostu i piersi malutkie :-(, ale jak zaszłam w ciążę to miałam rozmiar większę, a jak urodziłam to o następny rozmiar mi się powiększyły :tak:. Po 3 latach karmienia piersią co mogło z nich zostać? Wróciły do stanu sprzed ciąży i na pamiątkę niewielkie rozstępy ;-).

Boćki mi nic dobrego nie wróżyły :-( test negatywny, @ brak.

Witaj Mimimoo.

Cześć dziewczyny!

Karola oj znam ten smród kocich siuśków!!!Nienawidzę go!!! Bleeee. A mój mąż ma tak wyczulony nos, że jak poczuje ten zapach to by strzelał z wiatrówki do każdego kota! Chociaż oboje jesteśmy wielbicielami kotów, to tego zapachu nie możemy znieść. Nasz Tiger jest wykastrowany.

Lamorela ładne mebelki!

Ja dziś nasiusiałam na test i wyszła jedna kreseczka:-(. Jestem dzień przed @ ale dalej mam nadzieję.

A jeśli chodzi o biust, to ja w ciąży nie zauważyłam żeby jakoś super urósł. Przy karmieniu tak ale może jeden rozmiar. Za to teraz, w tym cyklu mam tak opuchnięty, że wypływa ze stanika:szok:

Ewcia to jedziemy na tym samym wózku!!! U mnie też negatyw dzisiaj!

Ostatnia edycja:
ewka, żabucha witajcie w klubie, u mnie też I kreseczka :baffled:

no ale ja niczego innego się nie spodziewałam, zaliczyłam falstart ale ciśnienie ze mnie trochę zeszło i teraz może grzecznie czekać :-D

karola, żabucha u mnie niby dzisiaj już 15dpo a @ nie widać :-( zaczynam się martwić czym to jest spowodowane. Brzuch na @ nie boli tylko jakoś od 2 dni jakbym miała kolki w prawym boku pod żebrem. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Poczekam jeszcze, może @ pobłądziła i nie może trafić :-D

reklama
I ja się witam ze złą wiadomością.... u mnie też jedna kreska ale @ brak.... w poprzedniej ciąży testowałam tydzień po spóźniającej się @ i wyszła druga kreska bardzo blada, więc liczę na to, że i tym razem na razie jest za mało tego hcg i test pokazał jedną krechę :-D nie no.... pewnie niedługo @ zawita... albo prędzej moje cycki eksplodują :P do tego pobolewa mnie brzuchol, dokładniej to kuje prawy jajnik ;p

Co do cycków w czasie ciąży i po.... to mnie nie zmienił się rozmiar... mam takie jak przed ciążą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry