reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

missiiss niestety nie pomoge ci w tym wzgledzie, bo bladego pojecia nie mam kiedy i jak duzo tej lutki brac, mi ona nie pomogla, wiec ten cykl odpuszczam z braniem.

reklama
ja sie wypisuje na jakis czas ze staranek. dzis lekarz zdjagnozowal u mnie Pelvic Inflammatory Disease. Jest to puchnecie jajnikow, jajowodow i macicy... boli cholernie dostalam antybiotyki i mam brac.... boje sie ze moga mi sie zrosnac jajowody....
Czekam tez na wyniki bety bo lekarz robil dla sprawdzenia test i cos wyszlo ale bardzo slabo. Najprawdopodobniej mam to od implantu wiec dziewczyny nigdy nie dajcie sobie wmowic ze to jest super antykoncepcja. Ja juz nigdy zadnej chemi nie wezme... jak bede musiala to bede jechac na gumkach i tyle...

Pam pierwszy raz slysze o czyms takim ...dlugo sie to leczy ?? to jest przez implant ??
Kochana tak mi przykro:-(do tego jeszcze cos na tescie wykazalo,mam nadzieje ze z nami zostaniesz i bedziesz pisala jak przebiega leczenie ...buziak

Pam pierwszy raz slysze o czyms takim ...dlugo sie to leczy ?? to jest przez implant ??
Kochana tak mi przykro:-(do tego jeszcze cos na tescie wykazalo,mam nadzieje ze z nami zostaniesz i bedziesz pisala jak przebiega leczenie ...buziak
Lekarz mysle ze to przez implant bo bole podczas seksu zaczely sie kiedy wsadzilam implant... teraz mam rodzierajace bole nawet bez seksu.... leczy sie dlugo/niedlugo zalezy od osoby ale w najgorszych przypadkach trzeba wycinac zrosty i narosty... antybiotyki mam brac dwa tygodnie 4 rozne bardzo sline... wiec nawet jakbym byla w ciazy to watpie zeby zarodek zniosl taki multum lekow i wyszedl z tego calo...
PID moga spowodowac tez choroby weneryczne ale ja przez ostatnie 6 miesiecy mialam robione 7 testow i jestem czysciutka wiec napewno nie to.... puki co mam odpoczywac, nie stresowac sie( haha) i brac leki... jakos dam rade...

Pisac bede pisac ale ze staranek nici bo nawet zabardzo boli a gdyby i ochota byla to w zyciu nie naraze dziecka na takie problem. dopuki sie nie wylecze nie bedzie staranek.

reklama
zapomnialam dodac ze czesto sa nawroty.... jak raz sie zalapie to od byle grzybicy pochwy moze wrocic czy nawet od zapalenia pecherza. niektorzy lekarze poruwnuja to do endometriozy bo konczy sie tak samo.. z niedroznymi jajowodami i bliznami na macicy.

Jedyne co mi lekarz powiedzial ze gdyby bol sie nasilil albo wystapilo krawienie to w ciagu dnia odrazu do niego w nocy do szpitala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry