reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Pam jesli lekarz mowi ze to przez imlant to pewnie to przez to dziadostwo...mnie po porodzie polozna tez namawiala na ten implant lub zastrzyki mowila ze takie to swietne i dobre ale ja nie bylam przekonana i do dzisiaj mnie to nie przekonuje...i teraz widze ze mialam racje.Mam nadzieje ze antybiotyki szybko pomoga i nie bedzie Cie juz bolec.Co do ciazy to chyba lepiej aby jej nie bylo,bo tak jak piszesz maluszek nie mialby duzych szans.Ach jakie to wszystko jest do du..a Ty pracujesz ?Jesli tak to mam nadzieje ze dostalas zwolnienie,bo tu lekarze nie sa tacy szybcy aby zwolnienie dac :sorry2:

Tak czy inaczej dochodz szybko do zdrowka i wracaj ze starankami :tak:

reklama
Nie pracuje, studjuje i dostalam zwolnienie (lekarz przyjmuje na uczelni) ale nie skorzystam bo mam teraz same praktyki na zaliczenie i musze chodzi. do poniedzialku mam wolne wiec bede odpoczywac w poniedzialek tylko do 13 wiec nie tak zle... dam rade :sorry2:

hello

pam
kochana kciuki trzymam zeby wszystko się dobrze skonczyło i żeby i dzidzi nic nie było i tobie !!! wracaj do zdrowia i zostan znami i oszczędzaj się prosze!

krowkabordo
pisz codziennie wspieramy się wszystkie więc bedzie dobrze bo musi być!!

kasoku
no to kolejny termin na zbiorowy sik :-D 18 grudnia kto sie przyłączy ??:-)

pandora
mi tez tak kazał właśnie gin brac od 16dc 2x1 ale nie wiem czy to nie za mało ?? a jak ty bierzesz?? ja się boje bo znow mnie wszystko boli a jak ostatnio mnie bolalo to plamien dostałam i nici były ze wszystkiego. w ogóle chciałabym juz wziać lutke i liczyć żeby @ dostać chociaż normalnie w terminie. bo i @ nie było a ta owu najprawdopodobniej bbo nawet nie wiem czy to ona dokońca bo u gina ie byłam nie chce mi sie iśc ten miesiąc nie jeste aż tak napalona....no ale zobaczymy jak coś będzie surprise pod choinke zrobiona w mikołaja :-D trzeba będzie dać w razie w na imie mikołaj dla pamięci ;-)

dziewczyny a witamine b6 bierzecie tez w drugiej fazie czy jak ??

pam- bardzo mi przykro:-( trzymam za Was kciuki!

missiiss- u mnie jeszcze mniejsza dawka bo 1x1, ale jeśli w tym miesiącu nie zafasolkuje to zadzwonie do ginki czy nie powinnam dawki zwiększyć. W ostatniej ciąży brałam 3x2 lutki i 2x1 duphaston bo taki niski progesteron miałam. Co prawda lutka chyba u mnie trochę działa bo póki co nie mam plamień przed @ a już powinny być...no ale i tak mam wrażenie że dawka za niska.

Hej :) Przed chwilą nasikałam ale do pojemniczka na mocz :P bo testu nie mam , zakrecilam i czekam az mąż dojedzie... tylko nie wiem czy ma to sens.... ale pomysł miałam :P

krówka bordo bardzo mi przykro :(

pam kochana trzymaj się jakoś i wracaj do zdrowia i sil ... buziaki

bol brzucha jest taki okresowy ,a biegunka u mnie niestety moze czasem pojawic sie poniewaz nie mam woreczka zolciowego i jak uzbiera mi sie duzo zolci to wtedy zazwyczaj mam biegunke :( martwi mnie ten bol brzucha, jak ise okaze ze to nie ciąża ;(

reklama
Smerfik a moze martwisz sie tym testem i stad bol brzucha ??

Wiesz w razie jak teraz nie wyjdzie to nastepny cykl przed Toba ;-)zawsze mozna znalezc jakies plusy :tak: Jednak trzymam kciuki aby ten bol nie zwiastowal nadchodzacej @ ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry