• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Akuku- jutro zrób tes- dzien po terminie @...a co do castangusa jak wyjdzie negatyw to kup sobie kuracje do konca (jeszcze na 60 dni) to jest ziolowy lek dziala delikatnie i powoli dlatego kuracja trwa 3 miesiace- trzeba mu dac szanse na zadzialanie! a ostanio czytalam ze dziewczyny bardzo czesto zachodza w 2 i 3 miesiacu kuracji albo w pierwszym po kuracji! ponoc naprawde bardzo pomaga!

teraz moze nie wyjsc bo to nieporanny moc a jest jednak wczesnie..no ale jak masz duzo testow to??? mozesz dzis- jak wyjdzie pozytyw bedzimy sie cieszyc a jak negatyw- to sie nie liczy bo nie z porannego moczu i tyle.

Moj niepokalanek byl od razu na 90 dni

Die zrobilam hehe negatyw :-) ale ja sie tego spodziewalam bo przed.chwila.wypilam szklanke herbaty. Zreszta ja I tak czekam na @
U mnie w paczce 30 tabl. A paczk'ok. £8

Wy na testy czekacie a u mnie dopiero śluz po krwawieniu się pojawił :-) no to teraz czekam na płodny,moze tydzień,może dwa a może i miesiąc :-) takie czekanie to dopiero dobijające jest :-)

reklama
wiecie co my to powiinismy soe nazywac CZEKACZKI a nie STARACZKI- bo my ciagle czekamy- na okres- a jeszcze lepiej na jego brak, potem jak przyjdzie czekamy az sie skonczy - potem czekamy na plodny sluz, pozytywny wynik testu owu,na wzrost tempki potwierdzajacy owule, czekamy na wieczor kiedy bedziemy mogly dorwac naszych EMÓW, potem czekamy do kazdego ranka z pomiarem tempki czy rosnie, albo odliczamy dni do terminu @ czekajac na pozytywne wiesci...
CZEKACZKI!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry