• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

heyy witam sie z rana kurcze szału dostane jajniki dawają się we znaki hmm z tą temperaturką u mnie to różnie ja wiem że jak sie później ja zbada to jest niewiarygodna ale dzis o 11 miałam 37.1 ehhh wkurza mnie to mierzenie bo ja nie wstaje o tej samej porze bo praca co drugi dzien i wstaje o 2.30 a normalnie o 7 rano ehh szkoda gadac test wyszedł dwie znów grubaśne krechy a na wykresie ni widu ni słychu o owulacji o co kaman :/:/:/:eek::eek::eek::eek: mój mnie juz błagał dzisiaj " kufaaa \kiedy ty bedziesz miec to jajo bo mi sisor odpadnie wiec ja na to ze w sobote a onn kurcze to zaczekajmy do soboty obiecuje :D:D:D:-D ze sie ten teges " oczywiście sex był rano a ja juz po mówie do niego wiesz wczoraj i dzisiaj jest jajo a onnn jestttttttttttttt wreszcie kilka dni spokoju to teraz czekamy :D:D hehehehe " a ja na to kurcze trzeba było powiedziec to bym cie tak nie meczyła przez 2 tyg. tylko czekała do owu :D:D ale fajnie było znów co 2 dzien baraszkowac
no nic kurcze zerknijcie bo ja juz do głowy dostaje czy rzeczywiście mam i czy strzele w jajko czy nie :(:(
Pomocyy ;( kurcze mam nadzieje że ta temp. bedzie sie trzymać
bo w
niedz.. było serduszko
poniedz. przerwa
wtorek było serduszko
sroda przerwa
czwartek serduszko czyli dzis

zmykam załatwiac sprawisze zerkne jak wrócę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku bierzesz Luteinę przez 7 dni, jak w tym czasie przyjdzie @ to odstawiasz, a jak nie to po 7 dniach przesajesz brać i czekasz na @ jeśli w ciągu 10 dni nie przyjdzie musisz skontaktować się z lekarzem. Ja mam różnie z Luteiną, raz dostałam @ już w 2 dniu brania Luteiny i lało się ze mnie strasznie, a innym razem brałam 7 dni i drugie 7 czekałam na @ i był to bardzo skąpy okres, praktycznie sama wkładka mi wystarczała. :eek:

Hej dziewczyny

Ja na szybko bo lece po malego...

Ja wkoncuy dzis po lekach moglam dopuscic meza:-p
ale takie emocje przechodze przez Akuku nie moge myslec:eek: oby ci sie udalo:tak:

mnie znow miesiaczkowo pobolewa brzuch dzisiaj musze sie zajac czyms z synkiem bo zwariuje:-D

Kamilka ja Cie przepraszam za moje zachowanie :-)
Kurde no nie wiem co mam mysle jest wysoko nad linia wysokich temperatur...
Co wy myslicie ??.

ja dzis rano mialam mdlosci, troche bola mnie ccyki, ale jakos nie zeby szczegolnie...brzuch mi wzdelo..chyba jednak @ przylezie:P no trudno ....

zjadlam plauszki z dyni- nawet Pipka sie zalapala i zjadla pol placuszka- myslaaby kto ze ona placki lubi:P do tego kefirek..i mialam isc po te paczki za rogiem do piekarni..ale mam lenia:P

Akuku prawda jest taka nie ma co sie nakrecac temepratura moze byc niska moze byc wysoka-spadsc nagle nagle urosnac- nie ma co jej analizowac chyba bo ona w zasadzie nie swiadczy o niczym. W drugiej fazie jest przewaznie podwyzszona- niezaleznie czy do zaplodnienia doszlo czy nie, a z tym spadaniem tez ronie- jednym spada zeby zaraz wzrosnac, innym spada a pomimo to jednak sa w ciazy, a jeszcze innym nie spada w ogole a przychodzi @.... trzeba odczekac minimum 14 od daty owulki - lub do terminu @ i tyle

tu tempka w II fazie spadlaa i sie wznosila w 11 i 12 dpo spadla..zeby potem sie wzniesc i zakonczyc ciąża
http://ovufriend.pl/wykres,8c14732ed3cefcb586e2ff358399048b.html

tutaj z kolei pięknie rosła od początku i dzis dziewczyna bete odebrala:)
http://ovufriend.pl/wykres,8d5d5ebf82469900528d2a91f48b24fd.html

tutaj z kolie wykres w zasadzie kompletnie nieciazowy- same spadki w Ii fazie a jednak ciąża!
http://ovufriend.pl/wykres,beb6abf9938c067327bfa088944a74f6.html

tu pięknie rosła i co? doopa
http://ovufriend.pl/wykres,d97adad9f1bc28a2fc3b5ac5798b3206.html

tutaj tez tempka cudna do samego konca i nagle jebut w dol
http://ovufriend.pl/wykres,7433623a501972b8a033cb58f3f9f862.html

takze jak same widzicie- tempka w zasadzie nie daje nam zadnego obrazu...zadnego..moze byc caly czas piekna i nagle spasc a moze byc beznadziejna a i tak byc ciaza!

Ostatnia edycja:
dzisiaj poszlam do fryzjera i zafarbowalam sobie wlosy alla edzia goriak co sadzicie dziolszki???? Moje zdjęcie 14.png

nie ma jak a dola fryzjer, karola dzieki, pobiore 2 razy dziennie lutke i zobacze

okres powinien pojawić się po odstawieniu bo przecież to progesteron,on powoduje że hormon jest na pewnym poziomie (na tym co powinien być) a potem przestaje się brać i spada i powinno się dostać okres...ile go już bierzesz,ja kiedyś brałam duphaston w tym samym celu ale to było dawno a i problem u mnie był inny bo miałam stymulowany cały cykl hormonami i brałam duphaston 10 dni i potem odstawiałam i dostawałam do 2 dni

anabelko ja biore od wtorku wieczora, czyli we wtorek jedna, wczoraj dwie i dzisiaj dopiero jedna pod jezyk rzezc jasna.

reklama
Die masz racje dziekuje :-*
U mnie dzis termin @
No nic musze czekac jak do jutra rana nie przyjdzie to z rana zatestuje tym testem co mam, bo nie wiem czy kupic castangusa czy nie. Jak wyjdzie negatyw to kupie, bo juz marne szanse by jutro nie wyszedl skoro dzis powinnam dostac @.
Tak czy siak mysle ze sie dzis pojawi.
Ale boli juz zadnych nie mam ani cycki ani podbrzusze nic... Rano jeszcze mnie podbrzusze bolalo, ale chyba sama sobie wmawialam czekajac na @.
Tak czy siak opoznienie moge.miec przez castangusa wiec nic tylko czekac, czekac, czekac...

Aaa moj Viki jutro idzie do przedszkola na dzien probny, potem jest holiday I zapisze go na wtorki I czwartki albo poniedzialki I srody . A jak mu sie spodoba to bedzie chodzil 5 dni w tyg najpozniej od kwietnia :-)
Narazie mowi.ze chce isc, ale on wstydzioszek jest wiec zobaczymy jak zareaguje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry