reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

witajcie, Tili wypoczywaj kochana i kuruj sie.
karola testuj 24 maja, to beda moje urodziny :),
a u mnie...wczoraj przypalantowalam w rusztowanie , krew z nosa poleciala i myslalm,ze zlamalam, ale na szczescie nie uffff, troszke kluje mnie prawy jajnik, oby tym razem owu byla z prawego, matyska chora wiec siedzimy w domu, pogoda ladna, tyle u mnie slychac.

sloneczko przepraszam, ale ja sie czuje juz bardzo staro :( jakos krytycznie patrze na swoj wiek, ale Ty mlodziutka jestes, to tylko ja stara-rozumiesz???:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jeju Tili ale sie zlęklam strasznie!!!1 kuruj sie wypoiczywaj lerz i pachnij!!! tule!!!

Kas a Ty jak w to rusztowanie wlazłas???? mam nadzieje ze nosek caly!! stara...boszzzzzzz weź Ty przestan:p

Kammilka widze już 15 tc- gratki :)

Karola- trzymam kciuki za Ciebie o i za restze naszych staraczek :)

Aklukus- jak tam sie czujesz? mam nadziejej ze za duzych mdłosci nie ebdziesz miala:)

die no mi tyn nakladaja i postawili rusztowanie i jedna rurka jest poziomo na wysokosci mojego nosa, wieczorem nie widzialam i przygrzmocilam az na dupsko usiadlam...masakra.

Sloneczko no widzisz ja taka jestem nie chce zeby gadali ze ledwo wrocila.do pracy i juz ciaza, ze odrazu zwolnienje itd.
jedynie kasy wchodza w gre, ale to oznacza ze wywalczylabym to o co walczylam tyle czasu...
Czyli oni musieliby sie ugiac, a przeciez mowia ze nie maja etatu na kasach, wiec ja zeby sie nie denerwowac wolalabym zwolnienie...
No i dodatkowo wszystko mi smierdzi, a z kas nie mam opcji wyleciec do kibelka, zreszta teraz jak pcham wozek tez szans nie mam.

Die puki co nie jest zle, ale mdlosci przyszly jeszcze przed pozytywnym tescie , a z.chlopcami pozniej, wiec no nie wiadomo co to bedzie dalej.
Dzis zrobilam ostatni tescik, reszte oddalam kolezance ktora sie stara.

Tili dobrze ze masz zwolnienie,teraz wypoczywaj :-)

Smerfik ja odroczylam staranka,zacznę po wakacjach jak pojde do pracy...a narazie unikam zbizen w dniach plodnych...:-p a co u Ciebie ?

Edytko ja dokladnie tak jak Ty .. dni plodne sie zblizaja to ja od meza z daleka;D i tez planuje w lipcu w sierpniu zaczac staranka;D w sumie moglabym juz ,ale w czercu jade na wakacje wiec dopiero po wakacjach:) a po za tym w sierpniu bede juz na caly etat :) wiec czekam do tego sierpnia;D

Kas no to grubo przywalilas w te rusztowania ;/ auuuuu

Akuku- sliczny ten tescik z dzisja 2 krechy jak sie patrzy! a jak tam wyniki z bety masz juz bo nieodszukalam??

Edyta- no teraz nie wiem co mam Ci życzyc - wpadki w okresie niestarajcym czy jednak zajsciu po wakcjach??? aTobie Smerfik?

reklama
tili wypoczywaj teraz, wiem, że praca jest ważna ale Twoje zdrowie jest zdecydowanie ważniejsze!

kasoku aż mi się gorąco zrobiło jak przeczytałam, że walnełaś nosem w rusztowanie :szok: wiesz, ja jestem wybitnie przewrażliwiona na punkcie nosa, jak by na to nie patrzeć, zaliczyłam 3 złamania nosa w ciągu mojego 26-letniego życia. :baffled:

no ale jak nos cały to dobrze!

a co mi tam, mogę zatestować już 24.05 ale jak się nie uda to nie będę miała prezentu- niespodzianki dla Ciebie, i co wtedy? :sorry2:

edyta, smerfik no to będziemy za Was trzymać kciuki w wakacje / po wakacjach. Hmm, kto wiem, pewnie będę nadal starać się więc będziemy dopingować się razem!

Do góry