Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karola jak Twoje jajo przezyje tez 48 gdzo (a tyle moze )i plemniczek dotrze to moze sie udac :-) tylko sie nie nastawiaj :-)
Ale wiesz jak jajo sie uwolni to wysyla sygnaly plemniki je czuja i plyna szybcouchno :-)
Tak wiec szanse zawsze sa :-) tymbardziej ze satarnka byly rano.
No i prosze sie juz nie klocic![]()

dziewczyny dzięki za miłe słowa, fajnie, że trzymacie kciuki i wierzycie w to, że się udało
ale ja wolę się nie nakręcać, i tak się cieszę bo przynajmniej wiem kiedy mogę się spodziewać @.
dziś rano pomyślałam sobie, że jak tempka dobije do 37 lub przekroczy to może będzie cień szansy ale dopóki tak nie jest, spokojnie sobie czekam na dalszy ciąg wydarzeń...
kurcze, nie mogę rano wchodzić na forum bo potem do pracy się spóźniam![]()
![]()
ale oby bylo dobrze

fakt ale ciesz sie ze sa objawy:-) tylko obys sie nie zamordowala z wymiotami
hallo
U nas chyba dzisiaj bedzie mega cieplo![]()
Od rana mnie gania do toalety ehh..
tili napisz co tam u ciebie?? mnie sie wydaje ze sluzowka nie wytrzymalaale oby bylo dobrze
karola no jak patrze na twoj wykres to cos z tego moze byc:-) oby sie udalo trzymam &&&&&&:-)
Poszlam zaprowadzic adasia i normalnie tak mi sie w momencie zachcialo jesc az mi niedobrze bylo wpadlam i szybko kawa kanapki i czuje jak pomalu mi sie uklada w brzuszku
Akuku a moze z glodu cie mdli bo mnie mdlilo z glodu jak zjadlam bylo dobrze a jak nie to bym skonczyla przy kibelkufakt ale ciesz sie ze sa objawy:-) tylko obys sie nie zamordowala z wymiotami
![]()