reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola to ze czujesz jajnik nie znaczy ze sie nie udalo...jak bylam w ciazy z najstarszym to długo czułam bol brzucha i jajnika a sie udalo...mnie ta twoja tempka zastanawia...bo z tego co pamietam to chyba nigdy nie była tak wysoko :-)

reklama
Karola nie wiem czy plemniki potrafia czytac ale wech dobry maja, wiem mam nadzieje ze jajo jakis dobrych perfum uzywa :p
No tempka wysoko jak nigdy. Tak wiec kciuki mam zaciesniete, a raczej mamy bo fasolke tez poprosilam :p tylko pewnie biedna nie ma jeszcze kciukow wiec sie cala zaciska :p hehe
To wiem czemu mnke tak gazy mecza hahahaha

Ide spac bo padam ryjkiem na pysk.papa

Tili- może to podrażniona śluzówka albo co...MAsakra, odwodniona nie jesteś? Może faktycznie lepiej by było by Cię na obserwacji zostawili. Trzymaj się!

Karola jak Twoje jajo przezyje tez 48 gdzo (a tyle moze )i plemniczek dotrze to moze sie udac :-) tylko sie nie nastawiaj :-)
Ale wiesz jak jajo sie uwolni to wysyla sygnaly plemniki je czuja i plyna szybcouchno :-)
Tak wiec szanse zawsze sa :-) tymbardziej ze satarnka byly rano.
No i prosze sie juz nie klocic:p

ciekawe ile w tym jest prawdy...ale jakaś reakcja chemiczna musi być co nie :-) bo muszą wiedzieć gdzie płynąć,bo wątpie by na ślepo płynęły,bo równie dobrze by mogły płynąć w przeciwnym kierunku :-)

karola ja dzisiaj również czułam lewy jajnik ale nie owulacyjnie, może jajnik jest nabrzmiały po owulacji ?

2wrdtf8.jpg

f02mau.jpg

Ciekawe co tam u Tili...co chwilę zaglądam ale wiadomości brak...

Mój maly ma delikatny katar i kręci sie w łóżku,polozylam mu wyżej poduszkę aby lepiej sie oddychalo,mam nadzieję ze nocka bedzie spokojna :sorry:

Dobranoc

dziewczyny dzięki za miłe słowa, fajnie, że trzymacie kciuki i wierzycie w to, że się udało :tak:

ale ja wolę się nie nakręcać, i tak się cieszę bo przynajmniej wiem kiedy mogę się spodziewać @.

dziś rano pomyślałam sobie, że jak tempka dobije do 37 lub przekroczy to może będzie cień szansy ale dopóki tak nie jest, spokojnie sobie czekam na dalszy ciąg wydarzeń...

kurcze, nie mogę rano wchodzić na forum bo potem do pracy się spóźniam :-p :sorry:

dziewczyny dzięki za miłe słowa, fajnie, że trzymacie kciuki i wierzycie w to, że się udało :tak:

ale ja wolę się nie nakręcać, i tak się cieszę bo przynajmniej wiem kiedy mogę się spodziewać @.

dziś rano pomyślałam sobie, że jak tempka dobije do 37 lub przekroczy to może będzie cień szansy ale dopóki tak nie jest, spokojnie sobie czekam na dalszy ciąg wydarzeń...

kurcze, nie mogę rano wchodzić na forum bo potem do pracy się spóźniam :-p :sorry:

i dobrze nie nakręcaj się,cykl nie masz stracony tak jak ja

Nie widzę u Cie temperatury podstawowej,bo masz zygzaki a u mnie to idealnie 36,4 hehe dziwna jestem co ale załóżmy że to jest nie więcej niż 36,5 ale najwięcej masz na wykresie zaznaczonej temperatury 36,4 a dupa z tym...masz wyższe temperatury o 0,4 od tej 36,5 więc...Temperatura nie musi ciągle iść w górę,może przecież kilka dni być na jednym poziomie apotem znowu lekki skok.Moje dotychczasowe temperatury to 36,8 36,9 36,8 36,9 36,9 36,9 36,8 a jutro nie wiem albo zacznie spadać albo nie.Okres mam mieć 19-21

23-25 testuj :-)

hallo

U nas chyba dzisiaj bedzie mega cieplo:sorry:
Od rana mnie gania do toalety ehh..

tili napisz co tam u ciebie?? mnie sie wydaje ze sluzowka nie wytrzymala:baffled: ale oby bylo dobrze:tak:

karola no jak patrze na twoj wykres to cos z tego moze byc:-) oby sie udalo trzymam &&&&&&:-)

Poszlam zaprowadzic adasia i normalnie tak mi sie w momencie zachcialo jesc az mi niedobrze bylo wpadlam i szybko kawa kanapki i czuje jak pomalu mi sie uklada w brzuszku:-D

Akuku a moze z glodu cie mdli bo mnie mdlilo z glodu jak zjadlam bylo dobrze a jak nie to bym skonczyla przy kibelku:sorry: fakt ale ciesz sie ze sa objawy:-) tylko obys sie nie zamordowala z wymiotami:tak:

reklama
hallo

U nas chyba dzisiaj bedzie mega cieplo:sorry:
Od rana mnie gania do toalety ehh..

tili napisz co tam u ciebie?? mnie sie wydaje ze sluzowka nie wytrzymala:baffled: ale oby bylo dobrze:tak:

karola no jak patrze na twoj wykres to cos z tego moze byc:-) oby sie udalo trzymam &&&&&&:-)

Poszlam zaprowadzic adasia i normalnie tak mi sie w momencie zachcialo jesc az mi niedobrze bylo wpadlam i szybko kawa kanapki i czuje jak pomalu mi sie uklada w brzuszku:-D

Akuku a moze z glodu cie mdli bo mnie mdlilo z glodu jak zjadlam bylo dobrze a jak nie to bym skonczyla przy kibelku:sorry: fakt ale ciesz sie ze sa objawy:-) tylko obys sie nie zamordowala z wymiotami:tak:

mnie też muliło z głodu hehe pierwsze co robiłam po wstaniu to jadłam :-)

Do góry