miałam awarię neta :-)
krowkabordo moja ma już 5300g hehe :-) ale od tygodnia bebilon poszedł w ruch bo mam anemię i nawalam z mlekiem a teraz jeszcze tak ciepło to Julcia potrafi wypić 80ml a po 1,5 godziny kolejne 80ml dzisiaj na śniadanko wypiła 80ml a po 30 minutach 60ml :-)
ale śliczna jest Twoja niunia :-)
Taka fajna pogoda,w końcu dzieciaczka można odkryć,wystawić trochę do świata hehe ale widzę kfiatki takie że szok,byłam wczoraj w przychodni i dzieciak na oko ponad rok w ogrodniczki jeansowe,bluzka,kurtka,czapka i sandały

a moja młodsza a w skarpetkach,geterkach i bodziaki
Byłam z nią wczoraj na ważenie bo nie mam na co szczepić bo nie szczepię ;-) i po skierowania na usg bioderek i do specjalisty bo mała ma napięcie po lewej stronie i ta główka odkształcona o której pisałam,po lekarskiemu asymetrię ułożenia

:-) czekać nie mam zamiaru no i denerwuje się niemiłosiernie gdy układam ją tak żeby odwracała głowę w przeciwnym kierunku,tak się złości że już kombinuje jak się odwracać,przez to to nawet nabrała wprawy w chwytaniu i wyciąga wszystko co jej podłożę obok główki a nogami tak macha że się odwraca na brzuch i na plecy hehe
karola mi trochę skakało ciśnienie przy Kubie ale było jeszcze bezpiecznej wielkości ale podobne do Ciebie,puls bywał większy
ja też mam foto ale Kuby bo zapozował,potem dorzucę kluski :-)