• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

nuśka jutro jedziemy rano z Kali do Piły na badanie krwi wiec jak bede w duzym tesco to kupie jeden test, nie chce u nas w aptece znów kupować , a na allegro zanim przyjdzie...chyba że @ przyjdzie.Nuśka dwa miesiace temu tez miałam w 29 dc 36,7 a na drugie dzien @ wiec sie nie nastawiam

milego dnia:)

reklama
Kasiol w ostatnim cyklu pierwszy dzien po owu milas 36,4 wiec masz poprostu nisja tempke przed owu stad I po skoku nie bedzie zbyt wysoka.
Rob tescior I nie marudz ! ;-)
Trzymam kciuki
Natka gratuluje owu. Teraz czekamy, ale prosze nie mierz tempki I nie mysl o tym!!

witam po weekendzie ;)

Nawet nie mialam kiedy do was zajrzeć, bo cały weekend zalatana.

Kasiol - trzymam kciuki ;)

Nuśka - dobrze ze @ przyszla, mozecie szybciej zaczac kolejny cykl. Gdzie kupowalas zioła o. Sorki? Chce zamówic i kolejny cykl zacząc pić.

Paulinka - a moze jednak to owu. Oby.

Moja mała znowu ma czerwone gardło i została dzis w domu. W piatek i sobote lekko gorączkowala, na szczescie syrop z czosnku+witaminy i juz jest lepiej. Ale gardło ma okropne takze walczymy dalej .

W sobote zgodnie z zaleceniami akuku zapomnialam ze moge byc w ciazy i caly dzien pomagalam na budowie. Urobiłam się jak nie wiem co, bo demontowalismy szalunki ze stropu. Nanosiłam się desek. potem jeszcze je czyscilismy.

Kasiol, moja ma 3 lata wiec dla 4 latki bedzie tym bardziej ok. Ja robie : 1/2 szkl wody, 3-4 łyzki miodu, około 6 duzych ząbków czosnku. Wszystko mieszam w blenderze i odstawiam do lodówki. Jak mala gorączkuje daje dwa razy dziennie po dużej łyzce. Do syropu niektorzy ejszcze daja cytryne. Ja czasem zakrapiam wit C w kropelkach.

Syrop daje sie po jedzeniu albo w trakcie jedzenia. Jesli mała bedzie sie skarzyla ze boli ja brzuszek to zmniejsz dawke albo rpzestan dawac, bo czosnek bardzo obciaza watrobe. Co wazne czosnek musi byc prawdziwy, a nie chiński.

Nuuuska -dzieki za link. robie dzis zamowienie .

EDIT - uzytkowanik nie sprzedaje zadnych produktow/....no coz, poczekam do wieczora, a nie zamwoie u kogos innego.

Te ziola tez pije sie 3 m-ce i przerwa?

Ostatnia edycja:
kasiol wcale nie nisko masz tą tempkę- a ja trzymam kciuki żeby jutro nie spadła i na teście pojawiły się dwie kreseczki ;*

Dziękuję dziewczynki za dobre słowa :-) ale tempkę będę mierzyć i tak akuku :-) bez spinania się, ale będę :-)

Ale mam roboty dziś, dopiero znalazłam chwilę na śniadanie.. :-(

reklama
TYŚKA spróbuje z czosnkiem-choc ostrożnie bo mała ma astme i alergie wiec musze po trochu, ma zielone smary i lekko pokasłuje nie ma gorączki-daje jej juz wziewy ale katar jeszcze ma,nigdy czosnku nie dawałam a juz mam dosc tych pseudo lekow które wcale nie pomagają-no chyba ze z grubej rury-antybiotyk:)
patuśka a nuż widelec była ta ovu, moze to przez tą pogode tez -te tempki takie niemrawe?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry