hej dziewczynki :*
kasiol ach no to chyba ze tak, to rzeczywiscie nie ma znaczenia wirus Kalinki,jak sie w ogole czuje ?
Trzymam mocno kciuki za wynik testu kochana ale ja wierze, ze bedzie pozytywny !! :-) tak dlugiego cyklu chyba jeszcze nie mialas, wiec dla mnie wynik bedzie jednoznaczny :* mierzylas dzis rano tempke ?
natka mam nadzieje, ze mimo wszystko w miare dobrze i spokojnie przertwasz dzisiejszy dzien :*
akuku super ze udalo Ci sie zalatwic zwolnienie, odpoczniesz w domku od wszystkiego a praca sie nie przejmuj niech sie w tylek caluja
U Nas dzis zalatany dzien od rana. Musielismy jechac do weta zaszczepic i odrobaczyc koty, do tego musialam zalatwic zaswiadczenie od komornika w sprawie Funduszu Alimentacyjnego, bo co roku musze odnawiac zeby dostawac na Ole kase. No i oczywiscie jak w zeszlym roku, wszystkie papiery mam, ale od komornika zaswiadczenia jeszcze nie bo maja mi je doslac do domu, bo szanowny pan komornik poszedl w teren i nie mial mi go kto podpisac

do konca przyszlego tygodnia musze zlozyc wniosek, wiec znowu pewnie bede ich naglic telefonami...