• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Nuuuśka joga to super sprawa! Chodziłam kiedyś, a właściwie to za duże słowo- byłam 4 razy jeśli dobrze pamiętam :-) i jednego się nauczyłam- kondycję to do tego trzeba mieć ;-) a ja nie miałam i byłam bardzo "zastana" :P

akuku nigdy nie miałam problemu z biodrami więc nie mogę sobie wyobrazić jaki to ból. Ale jeśli tak Ci dokucza to nie przemęczaj się! A wręcz przeciwnie- powinnaś dużo odpoczywać a nie urządzać wielkie sprzątanie! Wyluzuj kochana, porządek nie musi być idealny- najważniejsze żebyście byli zdrowi- Ty i Maluch :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Natka no niby tak ale wiesz Alex jest uczuleniowcem wiec powinnam robic wszystko by kurzu w domu bylo jak najmniej..a ja wiecznie nie mam sily... Zebralo sie tego od groma jeszcze odkurzacz sie zepsol, a teraz finansowo jest tak zle jak nigdy nie bylo :/
I szczerze nie wiem z czego bedziemy zyc do piatku...i dalej. Maskara jakas i zdolowana jestem na maxa.
Jeszcze te moje cialo nie daje rady, bo poszlabym do pracy i robila nadgodziny,a ja fizycznie nie dam rady, psychicznie zreszta tez nie. Ahh jak sie zale dzis.
M wraca, bedzie za jakies 3 godz. chyba mu dzis troche poplacze..ehh

akuku nie myśl tyle! zawsze jak zaczynam liczyc wydatki i wszytsko co musi byc na dany miesiac to głowa mnie boli i doła łapie, a jak sie uspokoje to łatwiej mi to przetrwać. Za dużo od siebie wymagasz, zdecydowanie. Ciąża, dzieci dom-w dodatku ciągle jakieś wydarzenia u was to choroba... troche w twoim życiu sie ostatnio wydarzyło i pewnie dlatego masz doła. Poprzytulaj sie do chłopaków pogłaszcz brzusio i ciesz sie tym co jest i jak jest!!
a własnie kiedy kolejne usg?

aaa moja siostara jutro na oddział a w czwartek próba porodu:) termin miala na 15 sierpnia:)

natka ja calkiem powaznie o tym mysle i moze sie skusze na poczatek w domu :-) zeby jak cos wstydu bylo mniej :wściekła/y:

akuku kochana kurcze nie wiedzialam, ze tak zle u Was teraz :no: niedobrze oj...ale staraj sie mimo wszystko sie stresowac i nie denerwowac wszystkim wokolo bo pamietaj ze teraz Wy jestescie najwazniejsi i tego musisz sie trzymac :happy: A reszta predzej czy pozniej na pewno kochana sie ulozy, zobaczysz :*

kasiol matko to juz 5 dni po terminie :szok: trzymam kciuki zeby sie wszystko udalo !! :* i za to, zeby temp jutro byla wysoko a @ bardzo daleko :)

Ide sie polozyc, spokojnej nocy :*

wiedziałam ze cos zle przeczytałam:) siedze w łazience i mnie olśniło:)
nuśśka Olka do szkoły gotowa? ale te wakacje szybko zleciały:) teraz raz dwa i choinke ubierać bedziemy:)
co do mojej siostry-to właśnie przez ten test co wyszedł dużo później i wielkość bety stwierdzono ,że termin na 28 sierpień, a z okresu 15 sierpień, tak mówili jej do połowy-ze mniejsze, ze przed okresem zaszła..., a po połowie stwierdzili ,ze jednak z okresu jest ok i ze wszytko pasuje na 15:) najgorsze ze jej ginka jest na urlopie, wiec inny lekarz kazał jej dopiero 6 dni po terminie przyjść...a ona juz taka zniecierpliwiona, już ma dość:)

Nuska no jest zle... Jestem podlamana, bo chcialabym pokupowac juz fzeczy dla malucha, chcialam uzywany wozek i np. kolyske i wogle wszystko moge miec uzywane bo ja zawsze w super stanie kupie i w dobrej cenie, ale mamy taki duzy rynek 24 teraz i 8.09
Ale z czym pojde jak kasy nie mam ??
Nie wiem moze jeszcze od mamy pozycze, choc juz jej dluzna jestem 1200 f , a.mama ma remont do zrobienia :/:/:/
tak wiec sprzedajemy auto i oddam mamie kase...
A mowie chce kupic na rynku bo np. w cenie wozka nowego kupie wszystko...a zal mi nowe kupowac. No chyba ze nie znajde nic ciekawego to znalazlam fajny wozdk w mothercare za 250 f z fotelikiem gondola i spacerowka, fajnke bo ta godnola sie na spacerowke zmienia, co zaoszczedzi mi miejsca.
Wiec jezeli wozka nie znajde to kupie jakos chwile przed porodem, albo m sam kupi. A teraz chcialabym juz wszystko pokupowac.

A usg mam za tydzien a dokladnie w srode przyszlo, rano i mam nadzieje sie dowiedziec na 100%

Akuku tulę kochana:** Znam ten ból- my też mamy w tym miesiącu dołek finansowy...Dobrze, że są rodzice:)))
A mnie kurcze boli okresowo brzuch... Czyżby @ chciała przyjść kilka dni po owu? No takich cudów to jeszcze nie widziałam....

reklama
Plakac mi sie chce z bolu, niech mi robia operacje na te biodra to choc 10 lat dzieci beda mialy w miare funkcjonujaca matke.
Mnie przy porodzie tak nie bolalo, wolaalbym rodzic codziennie noz taki bol miec...
Zdechne dzis...sorry za ten humor...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry