• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Hej dziewczynki :*
Tempka ładna więc jestem zadowolona :-)
Paulinka mnie w ostatnich cyklach też zdarzały się dni, że po owu miałam bóle jak na @.
A dziś z kolei strasznie mnie znowu bolą (.)(.), dotknąć nie mogę :-( a przez ostatnie kilka dni już był spokój z tym bólem..

Akuku głowa do góry! Zapewne decydując się na kolejne dziecko wiedziałaś że mogą pojawić się problemy- także finansowe. Ale to wszystko przejściowe, nie martw się :-)
A co do bioder to przejdź się do lekarza. Na pewno są środki, które Ci pomogą, a które można bezpiecznie przyjmować w ciąży.

Miłego dnia :*

hej:)
@ przylazła, dobrze że chociaż raczyła odrazu-wniosek nie odczytywać testów pepino pod swiatło po czasie:)wczoraj sie wypłakałam więc dzis mam jakies inne nastawienie-moze ulge ,ze już jest i nie męczy mojej psychiki, w tym cyklu mierze tempke, przynajmniej bede miała ogląd kiedy ovu, w zeszłym cyklu ovu musiało byc ok 16 dc a wtedy to mój m lezał z jelitówką ;/ za to w tym moge -przez późną ovu wczesniej-miec ją znów wczesniej. W ciąży nie ejstem więc pomagam przy remoncie intensywnie -moze za miesiac powoli zejdziemy na dół-może o to fasolci chodzi:)

paulinka, natka macie bardzo ładne tempki -chyba jakoś podobnie w tym cyklu idziecie:) tempki super!!
patuś co u Ciebie słychac dobrego?
akuku bardzo ci współczuje -nie znam tego bólu , ostatnio bolały mnie plecy i już było mi tak żle ,ze szok, a co dopiero takie silne bóle-nie ma jakiś maści sposobów? leczysz już te bóle?

dziś nareszcie jakoś sie ubrałam, wyprasowałam włosy! koniec z dołem!
skoro fasol nie chce do nas dołączyć -to nie wie co traci! jak już sie namyśli -zapraszamy
A teraz zabieram sie do pracy a pocichu pomyśle jaki kolor ścian walnąć w sypialni, salonie i korytrzu:)

kasiol dobrze ze @ sie pojawila skoro juz musiala :crazy: wazne ze nie musialas na Nia czekac ale lepiej by bylo gdyby nie pojawila sie wcale. Ja wierze ze fasolcia czeka na najlepszy moment :happy: i tak jak u mnie, nie mam zamiaru sie dolowac juz przez to, @ w tym cyklu przyjelam smutno, ale trzezwo myslac, nie martwie sie tym, bo czekam dalej i wierze ze w koncu sie doczekam :-)

natka piekna tempka :*

paulinka ja po ostatniej owu mialam tyle dziwnych boli, czesc na @ czesc jak na owu ze teraz z ciekawoscia patrze na ten cykl. Zobaczymy jak bedzie u Ciebie, trzeba byc dobrej mysli.

akuku ja wierze ze wszystko minie wlacznie z dolkiem finansowym :*

Ostatnia edycja:
Witam

Akuku - wspołczuję. Przy porodzie miałam bóle z krzyża (w sumie przez 2 doby) - najgorszemu wrogowi nie zyczę. Jak biodro boli bardziej to nawet nie chce sobie tego wyobrazać......Nie ma bezpieczynych leków przeciwbólowych dla kobiet w ciazy? Wydaje mi sie ze muysza byc.

Kasiol..... :crazy: wredna @ że przyszła.

Lece szukac listy kto kolejny testuje/....

EDIT:

Sierpień 2013 :

patu$ka - termin @ 26.08
tysia123 - termin @ 29/30.08.
natka - termin @
paulinka - termin @

Wrzesień 2013:

Nuuuśka - termin @ 16.09
kasiol - termin @ ?????

Ostatnia edycja:
Nuuuuska, napisałas kiedys ze "ziółka dobrze współgraja z Castagnusem". Co miałas na mysli? Ze dobrze 3 cykle ziółka, 3 cykle Castagnus czy razem? Chociaz razem to chyba nie mozna?

tysia czytalam wiele na ten temat, w pierwszym cyklu wiele osob poleca stymulacje razem tzn Castagnus i ziolka, potem tylko ziolka zeby nie przestymulowac. No a u mnie akurat sie tak zlozylo - ostatni cykl z Castagnusem i pierwszy z ziolkami. Zobaczymy jakie beda rezultaty.

kasiol co do Olci to tak, Olcia juz prawie naszykowana, zostaly drobne rzeczy do kupienia :) trzymam kciuki za siostre :*

U mnie dzisiaj tempka w dół, ale jakoś się nie przejmuję. Tak mnie cieszy, że owu była, że brak fasolki jakoś przełknę:) Wczoraj wieczorem tak mnie brzuch bolał, że musiałam wziąć nospę. Rano lekko bolał, potem poszłam znowu spać, a jak wstałam to cisza. Zero bólu no cudowne uczucie. Teraz znowu pobolewa. Ale już delikatnie. Sierpień 2013 : patu$ka - termin @ 26.08tysia123 - termin @ 29/30.08.natka - termin @ Wrzesień 2013:paulinka - termin @ 01.09. Nuuuśka - termin @ 16.09kasiol - termin @ ????

Hej! Weszlam na Kwietniowki a tam jakos sie niwe przyjemnie zrobilo...

Dzieki z eo mnie pamietacie :)

Kasiol u mnie dobrego? tyle ze owu chyba byla. Bynajmniej tak mi sie wydaje. Pracuje,a potem wypoczywam :)

Wstawilam pranie musze po sprzatac kuchnie:) i jakos nie mysle,nie robie sobie nadziei na nic.

@ z akilka dni a aja sie nei czuje jak na @ mimo ze juz jakies pierwsze objawy powinny byc. Ale kij czekam do terminu @.A potem doroznosc:)

Akuku Kochana moja wspolczuje tego bolu, mnie czesto boli krzyz bo mam skrzywiony odcinek krzyzowy i czesto mi dokucza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry