• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

paulinka pieknie :DDDD !!! maja moc na pewno, tego jestem pewna i ja. To co zauwazylam juz na tym etapie, wydaje mi sie ze stabilizuja pierwsza faze, bo poza 2 tempkami zaburzonymi poki co utrzymuje sie mniej wiecej na jednym poziomie - ponizej 36,3 a to bardzo dobrze :tak:

Dzis zapowiada sie piekny dzionek, ja juz niestety kisze sie w pracy, ale coz poradzic :dry:

reklama
Nuuśka Ty tak graficznie to masz podobny wykres do mojego z pierwszej fazy:)) musiałam wziąć nospę bo tak mnie brzuch okresowo bolał... I tak codziennie... Ziółka albo coś się dzieję...

Mnie brzuch nie boli juz na szczescie od poprzedniego cyklu a byl ten jeden miesiac ze myslalam ze zdechne - od owu do @ bolal cholernie co dzien ... :no: ziolka to raczej nie to.
W tym cykly biore mimo wszystko pod uwage ewentulanosc ze owu moze pojawic sie wczesniej, choc to chyba bylby cud bo od marca nie bylo jej wczesniej niz w 17dc :wściekła/y: ale wszystko moze sie zadzyc:tak: poki co ochota na przytulanki jest duuuuza :-)

Cześć dziewczynki :*

Paulinka piękna tempka :-) oby już taka została! :-)

Nuuuśka dzień w pracy... Ale dobrze że choć dodatkowo płatny :-)
Owu u Ciebie pewnie lada dzień, tempka niziutko więc zaraz zapewne pięknie skoczy!

U mnie tempka podobnie jak we wcześniejszych dniach. Spałam co prawda jakieś 2 godziny krócej ale pomiar wyszedł na tyle ładny, że już nie dodawałam do niego tych 0,2 st.
A poza tym śniło mi się że jestem w ciąży hehe :P chyba podświadomie jednqk o tym myślę :-) pierwszy raz miałam taki sen i był całkiem przyjemny ;-)

Miłego dnia :*

natka KOCHANA UDALO SIE ?????? bo na wykresie masz zaznaczony pozytywny test ciazowy czy ja juz zle widze ???!!!! :-) ej no no no no albos sie pomylila albo nic nie piszesz jeszcze :DDDD !!

Przyzwyczailam sie do pracy w niedziele, bo wiem ze za to jak piszesz, mam dodatkowo placone a ze kasa sie zawsze przyda zwlaszcza ze szkola za pasem, to siedze cicho, choc oczywiscie jak bylo brzydko ostatnio tak teraz piekny dzien a ja w pracy :dry: grr..

Odkopalam Nasza liste :)

Sierpień 2013 :

patu$ka - termin @ 26.08
tysia123 - termin @ 29/30.08.
natka - termin @ 29/30.08

Wrzesień 2013:

paulinka - termin @ 01.09
Nuuuśka - termin @ 16.09
kasiol - termin @ ?????

Ostatnia edycja:
Natka no pisz czy tescik robilas czy to ten sen w koncu ??
Ale chyba sie udalo i baaardzo Ci gratuluje kochana ;-)
Noo jak 10 dpo masz pozytywa to obstawiam dziewuszke u Ciebie ! Gratuluje jeszcze raz.

Nie dziewczynki, nie testowałam :-( musiałam coś źle naklikać jak mi się telefon zawiesił! Pierwsze byście wiedziały bo na pewno bym o tym Wam napisała :-)
Sorki za zamieszanie :*

hej:)
natka, paulinak tempki piękne:) postaram sie je trzymać żeby już nie spadły:)
a ja w nocy rodziłam z siostrą Stasia:) normalnie bóle miałam;/ Mały jest już z nami właśnie zaraz jade go wycałować, Stanisław ma 4050 g i 58 cm długosci:) udało się bez cesarki choć było ciężko,jestem dumna z siostry:)

reklama
Kasiol super! Gratulacje dla Sis :*
Moja kuzynka jeszcze czeka :-)

Z tego wszystkiego chcialam dziś testować przed chwilą ;-) ale nie mam testu 10, same 25 więc nic by i tak nie wyszło :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry