• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Natka a ja jiz Ci pogratulowalam... Sorki, nastepnym razem nie patrze na wykres tylko czekam co napiszesz. Jejejej.
A kiedy testujesz ewentualnie ? Tempka ladnie na roanym poziomie sie trzyma. Ale wiadomo dopuki testu nie zrobisz nie ma sie co napalac.

kasiol no dzielna siostra dzielna, maly klocus sie urodzil ale i tak jest maciupki ;-)
Mowisz ze tez bole mialas ? Hehe

reklama
kasiol super ze Stasiu juz na swiecie !!! :-) strasznie sie ciesze razem z Wami :* niech teraz maluch zdrowo rosnie, bo duzy chlopak wiec juz pierwszy krok za soba :happy2:

natka ajjjj a mi sie az oczka zaswiecily jak zobaczylam oznaczenie na wykresie :wściekła/y: ale moze to dobry znak, z testowaniem poczekaj bo bedziesz jak ja a ja juz sobie obiecalam ze nie bede wiecej wczesniej testowac, bo to na prawde nie ma sensu, najlepiej poczekac do 12-13 dnia po, wiec u Ciebie to juz niedlugo :-) mysle sobie, ze jak temp. bedzie ladna to we wtorek mozesz siknac

No tak myślałam dziewczynki w razie czego- jak tempka nie spadnie- żeby spróbować zatestować właśnie we wtorek pierwszy raz. No ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie...

Patu$ka a u Ciebie widzę @ jeszcze nie przyszła? Tempka mimo wszystko nadal na poziomie wyższej fazy :-)

natka oj czyli wtorek bedzie emocjonujacy bardzo :happy2: mam nadzieje, ze zasiade przed komputerem z rogalem na twarzy:-)

patu$ szkoda ze temp. znowu poleciala eh ale mimo wszystko nadal ladnie sie utrzymuje. Bede z Toba myslami w przyszlym tygodniu, na pewno badanie wyjdzie w porzadku, wierze w to :*

patuś nowy cykl, nowa nadzieja oby badania wyszly ok!!!
natka 10 pewne by wyszała, jak ovu faktycznie była 10 dni temu to na bank powinna wyjsc, 25 nie wiem moze -ale bledsza?
nie moge sie doczekac :):):):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry