natka najwazniejsze kochana ze wszystko jest w porzadku ! Dla takich wiadomosci, chyba warto nawet troszke pocierpiec

u mnie najgorsze w laparoskopii bylo zalozenie cewnika, pobudka po zabiegu i reszta dnia + polowa kolejnego z cewnikiem pieskiem u boku. Brrr....strasznie glupie uczucie. Wole tego nie pamietac, ale wiem ze gdybym musiala sie na to zdecydowac po raz kolejny na pewno bym sie nie zawachala

Ciesze sie ze wszystko jest w porzadku, trzymalam mocno kciuki caly dzien

Co ginek teraz zalecil ? ma jakas wizje na dalsze dzialanie ?
paulinka ja to chyba szalec bede ze szczescia jak sie kiedys mdlosci doczekam

na kiedy masz wizytke ?
akuku no wlasnie. W momencie kiedy bede brac lutke = wydluzy sie cykl. Jesli nie, nigdy pewnie nie dowiemy sie czy to nie byl problem. Eh, w tym miesiacu jeszcze wezme te pare dni, w przyszlym cyklu spytam sie gin jak to jest, i co ona o tym uwaza.
Co do ciuszkow - dobrze ze masz ich tyle :-) zaoszczedzisz na pewno duzo, mniej wydatkow a to teraz najwazniejsze
patu$ a Ty bralas luteine czy duphaston ? Pytam, bo zastanawiam sie jak to jest i czym lekarze kieruja sie wypisujac luteine. Cena ? Przystepnoscia produktu ? Bo wydaje mi sie, ze z Nich dwoch duphaston jest lepszym srodkiem. Jak uwazasz ?
Milego wieczorku kochane, nog nie czuje, od popoludnia lazilismy po sklepach z Ł. ( wyplata ) i dopiero niedawno wrocilismy do domu.Ł. polecial do pracy, ja polozylam Ole, ogarnelam caly majdan w domu i usiadlam wreszcie uff...