Hej dziewczynki :*
U mnie średnio. Ostatnio znowu trochę stresów, teraz jeszcze dodatkowo stresuję się jutrem... Ehh niech już będzie po wszystkim...
Nuuuśka co do luteiny to zazwyczaj 2-3 dni po odstawieniu powinna pojawić się @ (oczywiście zdarza się że może to byc później ale generalnie przyjmuje się te 2-3 dni). Co do samego odstawiania to różnie mówią. Ale możesz zatestować kochana i jak będzie pozytywny to brać lutkę dalej. Mój gin np mówił mi że w ostatnim dniu brania dupka mam zrobić test (a najlepiej betę) i jeśli się udało to nie przerywać po tych 10 dniach tylko brać dalej.
U mnie średnio. Ostatnio znowu trochę stresów, teraz jeszcze dodatkowo stresuję się jutrem... Ehh niech już będzie po wszystkim...
Nuuuśka co do luteiny to zazwyczaj 2-3 dni po odstawieniu powinna pojawić się @ (oczywiście zdarza się że może to byc później ale generalnie przyjmuje się te 2-3 dni). Co do samego odstawiania to różnie mówią. Ale możesz zatestować kochana i jak będzie pozytywny to brać lutkę dalej. Mój gin np mówił mi że w ostatnim dniu brania dupka mam zrobić test (a najlepiej betę) i jeśli się udało to nie przerywać po tych 10 dniach tylko brać dalej.
Nawet jesli by cos, choc i tak wiem,ze nie chyba juz z przyzwyczajenia, to teoretycznie beta moze jeszcze tak wczesnie nie wyjsc prawda ? I w tym momencie jesli luteine stosuje sie tylko 10 dni potencjalna fasolka moze byc zagrozona. Pisze teoretycznie oczywisci bo dzis zdalam sobie sprawe, ze jutro to juz 10 dzien po. Fakt, luteina sadze dzwignela pewnie troche temperature w II fazie ale na to juz nie patrze. Chodzi mi o formalnosc, wiadomo, ze ta madra gin gdybym sie jej spytala odparlaby ze NA PEWNO nic sie nie stanie...no ale wlasnie. Zawsze mamy to 'ale'. Testu jutro chyba nie ma sensu robic,zreszta sama juz chyba nie wiem
nie jestem w ogole nastawiona na ten cykl, wrecz odwrotnie, zyje juz kolejnym ale chyba kazda z Nas mimo wszystko w podswiadomosci nie chce zaszkodzic, w koncu jakby nie bylo staramy sie caly czas, wiec fasolka zawsze moze Nas zaskoczyc.
sama nie wiem co zrobic, eh beta wiem, ze tylko mnie rozczaruje.