witam.
Nuuuska, a moze jednak wez jeszcze ze 2 dni i zrob jeszcze raz test. Nie wiesz kiedy owu byla, a w tym cyklu chyba dośc pozno....
Natka - super ze wynik badania pozytywny. Chyba za bardzo się denerwowalas ze az tak bolało, albo masz niski próg bólu....... Tak czy inaczej super ze juz po i wynik pozytywny
Akuku - jejku, jak ja ci zazdroszczę tegfo szykowania ciuszków..... Ehhhhh... Ja wszystkie po Agusce które mi zostały wywiozlam do rodziców, czesc wczesniej oddałam.... Tylko czekam na II zeby zaczac znowu zakupy
Ja po pierwszych doswiadczeniach z testa,mi owu stwierdzam ze to nie dla mnie. W Druga kreska pojawia sie i znika jak chce. Wszystko zalezy od tego ile czasu minelo od ostatniej wizyty w toalecie oraz od tego ile sie pije, no i o ktorej godzinie test. Takze ja nie wiem jak mozna na ich podstawie wyznaczyc OWU. Z moim lataniem do WC dosc czesto i duza iloscia picia + niemozliwosc robienia testow o jednej godzinie, bo wychodze z domu o 8 a wracam 21 , testy nie maja najmniejszego sensu. Dalej nie wiem czy owu byla a jesli tak to kiedy. Wg kalkulatora na necie takiego uniwersalnego przy zalozeniu przecietnego cyklu owu powinna byc wczoraj. Dzis mam 16 DC. Staranka były w piatek, w niedziele i wczoraj. Poprawimy dzis i jutro. zobaczymy.
Mialam w tym tyg isc do lekarza zeby podejrzec czy owu jest, ale przez zamieszanie na budowie nie mam kiedy.Z Aguska do gina nie pojde przeciez. Moze w przyszlym tyg sie uda znalezc wolny wieczor. Tylko wtedy juz nie bedzie widac czy owu byla czy nie....
Milego dnia.
Biore sie za robote. (Tzn ide po kawe