Akuku
Fanka BB :)
Dziewczyny stara. Sei pogodzic z mysla ze malucha zobacze dopieri przy porodzie, no trudno sie mowi... maluch sie urodzi bedzie u mnie mama i bedzie prac i prasowac czy to dka chlopca czy dla dziewuszki...ja tylko uniwersalne popiore i przygotuje i tyle. Nie chce juz o tym myslec bo mnie ostatnio wszystko dobija i przytlacza, myslalam ze chociazbto sie uda, no nic..
Chce miec juz wszystko gotowe a cala reszta mnie nie interesuje.... najwazneijsze jeszce kupic wozek, posciel, ciuszki i inne duperele i wtedy byle do stycznia.
Akurat tego zd na czas ciazy zaczna sie problemy finansowe sie nie spodziewalam... chcialam sie bardziej cieszyc a nie moge.. ahh ide spac bo smece.
Chce miec juz wszystko gotowe a cala reszta mnie nie interesuje.... najwazneijsze jeszce kupic wozek, posciel, ciuszki i inne duperele i wtedy byle do stycznia.
Akurat tego zd na czas ciazy zaczna sie problemy finansowe sie nie spodziewalam... chcialam sie bardziej cieszyc a nie moge.. ahh ide spac bo smece.
Ale wierze ze teraz juz bedzie tylko lepiej.
Problemy finansowe zazwyczaj dotykaja Nas wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewamy niestety, ale trzeba wierzyc ze wszystko sie rozwiaze