• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
witam piatkowo ;) Ale się ciesze że dzis juz koniec tygodnia. Jakis wyjątkowo ciężki był.

Kasiol, Paulinka - trzymam kciuki za siostre i kuzynkę. Oby maluszki szybko i bezproblemowo przyszly na świat.

Akuku - jestes? Jak dzis samopoczucie?

Hehe paulinka raczej nie bo byśmy z kasiolkiem o tym wiedziały hehe :-D moja kuzynka jest już 9 dni po terminie, mały się nie śpieszy..

Tysia dziekuję bo to zapewne było nie d Paulinki ale do mnie ;-)

A ja Wam powiem że nie dość ze na plecach powyłaziło mi pełno syfków to jeszcze dziś mnie w dole pleców boli. Kurde nie wiem, źle spałam czy co ale boli jak cholera :/ ale mam nadzieję że te wszystkie objawy to nie ta torbiel, że się mimo wszystko wchłonęła. Jeszcze trochę i będzie wiadomo.

natka heheh moja siostra 8 dni po terminie, ale po kroplówie jakies skurcze sa wiec moze naturalnie pójdzie:) jak nie cesara.
natka oby tempka tak została, było by cudownie!

a ja walcze z remontem i od kurzu i farn=by ( astme mam od dziecka) troche mnie dusi, ale uparciuch ze mnie-bo czuje ,ze syn chce na nasze mieszkanie a nie tak jak jest teraz:) malujemy szlifujemy:) jeszcze miesiac i jak nic nie wypadnie to znosimy manatki na dół:)

hej dziewczynki :***

kasiol trzymam mocno kciuki za Stasia !!!! aj !!! :-) oby wszystko poszlo dobrze, co ja pisze - MUSI ! :tak: ale wygodniej i bardziej komfortowo by bylo gdyby jednak poddali ja cesarce bo Stasiu duuuzy chlopak wiec moze byc jej ciezko, ale mam nadzieje ze da rade jak cos :*

natka a kiedy Ty masz wizytke u gina ?? moja temp troche szaleje, ale dzis zrobilam lodowke w domu wiec ma prawo :wściekła/y:

akuku jak sie czujesz ?? bole przeszly ?

kasiol fajnie że już coraz bliżej przeprowadzki :-)

Nuuuśka tempka w pierwszej fazie może tak skakać :-) także spokojnie :-)
Co do mojej wizytki to jeśli @ pojawi się wtedy kiedy się spodziewam, czyli 29-30 sierpnia to wizyta albo 6 albo 9 września :-)

Natka, przepraszam. ciagle kogos mylę, chociaz niewiele nas tu ejst.....

A mnie brzuch boi na @ ;/ Czyzby znowu jakis mega krótki cykl się szykował? Owu chyba była wczesniej niż standardowo. Zamiast 15-16DC obstawiam raczej 11-12 Dc. To i możliwe że cykl krótszy bedzie......Dziś 24 DC.

Oby ziolka tylko przed @ przyszły ;)

reklama
Patu$ to daj znać co tam na wizytce, czy szczegóły jakieś ustalone :-)
Tysia nie szkodzi :-) a co do krótkiego cyklu, to nawet jeśli @ się pojawi to krótszy cykl to więcej szans w roku :-) a kto wie, może wcale się @ nie pojawi :-)

A ja właśnie wróciłam z pracy i zaraz trochę ogarnę a później slodkie lenistwo hehe :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry