hej
patuś oby to badanie nie było potrzebne, wogóle wydaje mi sie ,ze twój gin jest bardzo zaangazowany w pomoc Wam. Od samego początku mi sie podoba jego podejście-nie naciąga na prywatne wizyty, robi monitoringi , a teraz kolejne badania... mam nadzieje ,ze nareszcie sie uda.A może jajniki same zaskoczą
akuku dokładnie

czasem z usg co innego wychodzi-ale jak to mówiła moja s. lepiej wiedziec ,ze za dużo niz na mało. Z prowokacji dupa. Skurcze były przez pare godzin i sie zmyły. A na cesarke sie na razie nie zgodziła, bedzie próbować znów w niedziele
natka, paulinka tempka ładna-oby taka pozostała na pare miesięcy
tyśka kiedyś czytałam ze z tymi krótkimi cyklami jest tak-ze nie dokońca są dobre-bo jak sa czesto to mogą swiadczyc o cyklach bezovulacyjnych. Jesli jednak raz jest dłuższy np ovu w 16 dc a na drugi cykl 12 to sie jakby wyrównuje, bo jajeczka w jednym i drugim jajniku rosną tak samo wiec -te pare dni z dłuzszego cyklu-jest jajeczko " do przodu" na kolejny cylkl i potrzebuje mniej dni na wzrost
nuśśka dokładnie-jak nie teraz -to jego strata

przyjdzie czas na każdą z nas, mimo ,ze zyjemy w czasach w których wszystko mamy poukaładane-myslimy ,że mamy władze nad tym co sie dzieje, ze to kwestia naszej decyzji- okazuje sie ,że ktoś / coś kieruje naszym losem i choć możemy wiele-pewnych kwesti nie przeskoczymy...