• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
paulinka ciekawa jestem jaki u mnie bedzie mimo wszystko :)) Ty masz poki co baardzo obiecujacy na prawde piekny az milo patrzec na te spadki i wzrosty :-)

natka pewnie ze sie nie nastawiaj ale na prawde mam nadzieje wobec Ciebie w tym miesiacu :* jak i wobec paulinki :tak:

hej
patuś oby to badanie nie było potrzebne, wogóle wydaje mi sie ,ze twój gin jest bardzo zaangazowany w pomoc Wam. Od samego początku mi sie podoba jego podejście-nie naciąga na prywatne wizyty, robi monitoringi , a teraz kolejne badania... mam nadzieje ,ze nareszcie sie uda.A może jajniki same zaskoczą:)
akuku dokładnie:) czasem z usg co innego wychodzi-ale jak to mówiła moja s. lepiej wiedziec ,ze za dużo niz na mało. Z prowokacji dupa. Skurcze były przez pare godzin i sie zmyły. A na cesarke sie na razie nie zgodziła, bedzie próbować znów w niedziele :tak:
natka, paulinka tempka ładna-oby taka pozostała na pare miesięcy:)
tyśka kiedyś czytałam ze z tymi krótkimi cyklami jest tak-ze nie dokońca są dobre-bo jak sa czesto to mogą swiadczyc o cyklach bezovulacyjnych. Jesli jednak raz jest dłuższy np ovu w 16 dc a na drugi cykl 12 to sie jakby wyrównuje, bo jajeczka w jednym i drugim jajniku rosną tak samo wiec -te pare dni z dłuzszego cyklu-jest jajeczko " do przodu" na kolejny cylkl i potrzebuje mniej dni na wzrost:)
nuśśka dokładnie-jak nie teraz -to jego strata:) przyjdzie czas na każdą z nas, mimo ,ze zyjemy w czasach w których wszystko mamy poukaładane-myslimy ,że mamy władze nad tym co sie dzieje, ze to kwestia naszej decyzji- okazuje sie ,że ktoś / coś kieruje naszym losem i choć możemy wiele-pewnych kwesti nie przeskoczymy...

kasiol jak tam Stas pisz lepiej :-) bo albo nie doczytalam wczoraj albo nie pisalas czy juz sie pojawil na swiecie :)))

natka nadal piekna tempka :-) z racji przesunietej owu @ spodziewasz sie okolo 29-go sierpnia no zobaczymy, czuje ze beda wielkie emocje :tak::happy2:

Nuuśka z tego co pamiętam to prowokacja porodu nieudana, a siostra nie chce cc (i słusznie) i dzisiaj znowu będą zachęcać Stasia do przytulenia mamuni:)

A tak poza tym to witam dziewczynki weekendowo:)

paulinka dziekuje :tak: kurcze stasiuch wiec uparty !!!
Rowniez witam weekendowo, dzis z Wami troszke posiedzie, bo caly dzien w pracy, zreszta tak samo jak jutro :oo: grr...a jak zawsze kiedy ja w pracy to pogoda piekna za oknem - norma :angry:
Napawam sie radoscia patrzac na Ten Twoj wykres :D wiem ze to tez zasluga ziolek, ale kurcze jest na co popatrzec. z ciekawosci na jakiej granicy temp. trzymalas sie w poprzednicyh cyklach kiedy mierzylas ? tez tak wysoko ?
co do ziolek w ogole to ja naparzam je 40minut, i daje jedna lyzeczke ale moze nie taka calkiem plaska :blink: Musi byc super plaska ?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :*
Miałam nadzieję dziś się wyspać ale się nie udało bo jak M wstawał do pracy to też się obudziłam ;-)

Tempka moja na razie też mi się podoba, ale i tak pewnie spadnie jak zawsze :-)

Paulinka u Ciebie też ładniutko :-)

Miłego dnia :*

Edit: a w ogóle to zła dzisiaj jestem trochę :P M wczoraj wrócił z pracy i mówi do mnie że idzie na imprezę dzisiaj- pożegnanie jednego kolegi z pracy. Może i nie byłoby w tym nic dziwnego ale przecież on pracuje tam tydzień dopiero i w sumie nawet tego chłopaka nie znał. A ja to niby znowu całe popołudnie mam siedzieć sama? No wkurzył mnie jak nie wiem.

Ostatnia edycja:
Nuuśka ja te ziółka parzę nieraz nawet i godzinę jak się zapomnę:) łyżeczka płaska dlatego, że można się przestymulować. Ale taka lekko mniej płaska też może być:))) Najwyżej będą trojaczki:))) I nie wiem jaka ta moja tempka jest, bo to moja pierwsza owulacja od dwóch lat, a wcześniej tempki nie mierzyłam:) Z Mikołajem w ciążę zaszłam w pierwszym cyklu, więc nie było takiej potrzeby:)

Natka Ty się kochana ciesz piękną tempką, a nie krakaj, że spadnie!!! A nuż zostanie na tym poziomie do maja:P

Nie no, Paulinka, cieszę się :-) tym bardziej że to cykl bez stymulacji :-) ale po prostu wolę nastawić się że spadnie i w razie czego mieć miłą niespodziankę :-)

Edytowałam poprzedni post dziewczynki.

reklama
Aha i bym zapomniała się zapytać. Obudziłam się o 4:20- Ł wrócił z pracy i mnie obudził. Zmierzyłam tempkę 36,87. Poszłam do toalety, bo nie dotrzymałambym do rana. Zasnęłam przed 5. O szóstej mam normalny pomiar tempki i ten wyniósł 36,93. I ten wpisałam, bo jakbym do tego pierwszego dodała 0,15 to jakoś tak za wysoko by było... 37,02...

Natka jak bez stymulacji to super!! Znaczy organizm już wie co ma robić:) Jak fajnie jakby z jednej niespodzianki była kolejna:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry