Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiec strach pomyslec, co bedzie potem.
choc ja narzekac nie moge, po ciazy schudlam bardzo duzo w niedlugim czasie
teraz tylko jak ja to mowie na diecie Łukaszowej troche mi sie przybralo, ale wiem ze jeszcze mieszcze sie w swojej wlasnej normie, po urlopie troszke schudlam wiec poki co nie jest tragicznie, ale Ty nawet pojecia nie masz ile osob sie mnie pytalo ostatnio czy ja nie jestem w ciazy 
Nasze co miesieczne traktowanie siebie jakbysmy byly w ciazy juz wybilam sobie z glowy. W ciazy bede jak z Nia zajde, a nie wtedy kiedy sobie to wymysle. Wielu rzeczy w zyciu nie da sie zaplanowac, a ja najchetniej zaplanowalabym je do konca zycia
ale tak juz chyba mam z natury.
juz widze to jej przerazenie jak po dwoch miesiacach trzeba bedzie usiasc do lekcji
a ile sie nawscieka jeden Pan Bog wie. 

jak masz ochotę to tak zrób :-) nie ma co patrzeć i liczyć, trzeba iść na żywioł ;-) dobrze ze wczoraj Ł wszystko zainicjował, żeby wiedział że też musi czasem wyjść z inicjatywą i postarac sie 
wystarczy ze ja mysle, on nie musi i nawet nie powinien !!
To sa Nasze babskie sprawy i nie powinnam go w ogole w to wciagac, bo to tez powoduje dodatkowy stres i obciazenie bo wszystko wie wczesniej a tak to guzik bedzie wiedzial :-)