• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

U mnie tempka w dól... teraz będzie ładnie sobie leciała aż do 01,09. Do tego podbrzusze przestało boleć Tysia ja w pierwszej ciązy też robiłam test tydzień po terminie @ bo objawy jak najbardziej okresowe były i w sumie nie wierzyłam, że mogłoby się udać za pierwszym razem...Natka Twoja tempka jest genialna:) Fasolą pachnie jak nic:)

reklama
Dziękuję dziewczynki :-) no ale tak jak mówiłam, na razie czekam :-) będzie co ma być. A same wiecie że czasem bywa że wykres piękny a @ przychodzi... Także zobaczymy :-)

Paulinka spadła ale nadal wysoko więc jeszcze wszystko moze się zdarzyć :*

A co do latania do wc to ja też od dwóch dni sikam jak najęta :P ale u mnie to żaden znak bo zawsze tak mam przed @ :-)

paulinka a moze wcale nie spadnie wiec nie kracz :-) bo tempka nadal bardzo ladna :)

natka Ty jutro testujesz Kochana tak ??? kurde kurde bede trzymac kciuki choc ja wierze ze to fasolek :tak:

patu$ o kurcze :/ biedna Ty...mnie od tygodnia tak napierdziela 8 gorna ze wariuje powoli i dojrzewam do pojcia do dentysty. Dowiadywalam sie juz nawet co jak i gdzie i ceny kosmiczne sa :no: mam do usuniecia trzy 8 dwie dolne i jedna gorna po prawej stronie, problem w tym ze dolne nie wyrosly wiec trzeba bedzie ciac dziaslo i zakladac szewki a nie wiem czy dalabym rade w znieczuleniu miejscowym, niestety jak chodzi o zeby jestem straszny cykor i panikarz :zawstydzona/y: Znalazlam Klinike ktora wykonuje te zabiegi w znieczuleniu ogolnym, ale koszt takiego znieczulenia - 250zł + od 150zł wzwyz od zeba :szok: wiec musze szukac dalej niestety

Bol byl nieziemski.

Nuuska mi na kase chorych gorna wyrwala wiec szukaj na kase. A dolne sa u chirurga szczekowego ale tez mozna na kase chorych w szpitalu.

reklama
Anisen Ty na lutówkach? :-) ale miłe zaskoczenie :-)

Patu$ powiem Ci że to co piszesz to dla mnie coś nowego- nie znałam dotychczas nikogo kto by do stomatologa chodził na nfz i jeszcze był z takiej wizyty zadowolony! Jesteś pierwsza :-) dobrze że udało Ci się na dobrego lekarza trafić. Choć ja bym się chyba na nfz nie odważyła pójść- przynajmniej u mnie.

Ja już po pracy i zaraz się kładę, może uda mi się zdrzemnąć bo kiepsko się czuję :-( kurde, a rano nic mi nie było. Mam nadzieję że nie łapie mnie jakieś choróbsko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry