• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Nuuuśka matko, jak ten czas leci! Już jutro wizyta u endoginka... Ja też trzymam kciuki :*

Patu$ka zawsze to jakiś plus że Ł mniej pali! A wyniki będą na pewno ok, zobaczysz :* bądź kochana dobrej myśli :*

Uciekam kochane, pora odpocząć bo straszny ten dzień.. Miłego wieczoru :*

akuku pomaga moczenie stóp w goracej wodzie z solą:) brzmi niewiarygodnie-ale kiedys byłam mega chora a nie mogłam nie isc do pracy, moczyłam nowi w takiej wodzie, do tego kanapka z czosnkiem-i pomidorem i paracetamol-teraz dodałabym z 5 na raz witamin c, na drugi dzień bylo o niebo lepiej:)
natka paulinka czekam na to co przyniejsie kolejny dzień-natka akuku tez miała spadek, nie chce robic nadzieji -ja na waszym miejscu zatestowałabym żeby nie miec nadzieji-test już by wyszedł...
tyśka a co tam u Ciebie dobrego?
patuś trzymam kciuki za wizyte, za twoją nuśka też:) kiedys pracowałam u komornika, nie dość ,ze zawiłe procedury to jeszcze nastawieni na własny zysk;/

Akuku - ja robie syrop na oko. Mniej wiecej pół szklanki wody, 2-3 duzy łyzki miodu, 6 ząbków czosnku (duzych, prawdziwego czosnku, a nie chinskiego). Mozna tez dodac cytryne. Wszystko blenderuje i wstawiam do lodówki i do tygodnia u mnie stoi.

Na katar cos mi się kojarzą inhalacje z majeranku - dziewczyny jak byłam w ciazy to polecały......Poszukaj, bo ja cos mogłam pokręcić, sama nie korzystałam.

KAsiol - dzieki ze pytasz. UI mnie @ brak, Objawów ciązy brak. Dzis 28 DC więc @ max do piatku przyjdzie,. Jak znam zycie to w piatek bo na szkolenie jade.....

Za to mam awizo na ziółka które zamówiłam ;) Takze lece jutro odebrac i czekam na @ zeby zaczac pic ;)

A ja właśnie odcedziłam sobie ziółka- czekałam na nie jak na szpilkach, bo tak chce mi się spać, że szok- no i oczywiście machnęłam ręką i wszystko wylałam... Nie dość, że teraz czekam kolejne 30 minut to jeszcze sprzątania miałam... Ehhh... Ja ewentualnie zatestuję sobie w czwartek. W sumie to i tak wiem jaki wynik, ale, że testować lubię to sobie teściora walnę:)))) W tym miesiącu taktycznie kupiłam tylko pięć, bo jak mam 10 to i 10 w jednym cyklu wytestuję:)

Jeju dziewczyny, nic z tego wszystkiego nie rozumiem! Wczoraj byłam pewna że zaraz dostanę @, ale nie przyszła na razie. A dziś- tempka do góry, test negatywny... Naprawdę nic z tego nie rozumiem! :szok:

hej kochane :*

natka a ja wczoraj tak myslalam, ze moze ona jeszcze podskoczy, ze moze ten spadek to wiesz co..:blink: kurcze ale nie bedziemy sie nawzajem nakrecac bo wiem jakie to szkodliwe, jesli jutro gwaltownie temp. nie poleci to moze .. ? Tak Ci tego zycze, zreszta kazdej z Nas tu, pojecia nie macie jak bardzo.

patu$ dzieki Ci Kochana :** ja wiem, ze na pewno wszystko sie uda, tylko do sprawy trzeba podejsc na spokojnie, ale doszlam tez do tego, ze moj spokoj, wynika rowniez z faktu dobrego zaopiekowania przez lekarza a tego kurcze na razie nie doswiadczylam :dry: Chce sie dzis glownie dowiedziec, czy ta moja skaczaca tarczyca rzeczywiscie nie jest zbyt wysoka jak na starania bo 3 to wedlug mnie juz troche zbyt wysoko, choc wiadomo ze jak sie ma zajsc w ciaze to sie zajdzie ale warto to skonsultowac.

akuku jak sie dzis czujesz ?? Lepiej choc troche ??

tysia super ze ziolka juz dotarly :) Bedziemy juz trzy :happy2:

Natka hmm widzialam ze masz zmienna faze lutealna nawet do 15 dni wiec czekamy daldj. Zycze Ci zeby sie udalo, ale jesli @ ma przyjsc to jak najszybciej zebys mogla zaczac kolejny cykl...

Nuska zycze dobrych wiesci u edndo ginka.ja juz nie wiem jak sie czuje, wszystko mnie boli..ale dzis przesypialam po 2 godz. Szlam do lazienki odkrztusic co scieklo, siku, napic sie, cos na gardlo psiknac, wyplukalam tez rumiankiem dwa razy... Spalam cala noc ma wznak bo tak mialam jedna dziurke odetkana, ale w ciazy nie powinno sie tak spac... I teraz sie martwie...
Nie wiem czy brac paracetamol przed usg, czy maluch przez to nie bedzie spal...ahh za 3 godz. Mam3 godz. Do usg, ide sie nafaszerowac, syropem z czosnku, cebuli, paracetamol.
Milego dnia laseczki.
Ps sorki zd jak tak o tej chorobie,ale serio ja sie tak zle niepamietam kiedy czulam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry