• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Patuśka - to moze rób zdjęcie dla wyniku i idź dalej spac ;) Nie wiem jak ty ale ja to bym swojej pamieci o godzinie 6 czy 7 rano nie ufała ;)

Natka = wyłamuj się kochana ;) Bo my tu wszystkie nadal sie staramy, wiec dobrze by bylo zeby kolejna osoba sie wyłamała ;) Mocno trzymam kciuki.
Paulinka tez niby miała cykl bezowulacyjny, :-) takze nigdy nic nie wiadomo.

Jeszcze godzinka i do domu ;) Ale sie ciesze ze juz weekend. tym bardziej ze na imprezke idziemy. A wy planujecie cos na Andrzejki?

reklama
Patuska bez dlugu niestety nie wejdziemy w nowy rok, ale mozna powiedziec nie jest bedzie tak zle... troche sie wkurzyla. Bo ostatnio strasznie nas sprawdzaja czy faktycznie mieszkamy w uk, czy oracujemy/pracowalismy...czy dzieci mamy czy do szkoly chodza..wrrr ale coz wysylam miliony dokumentow i chyba bedzie dobrze.

Cześć dziewczynki :*

Ale nam wątek przycichł. Normalnie jak nigdy! U nas dziś strasznie leniwa sobota- tak sobie pospaliśmy że aż strach :-D muszę się zebrać do sprzątania choć jestem dziś jakaś taka bez życia- ciśnienie mam niskie, głowa boli, przez to wszystko i jakaś bez humoru jestem. Nie umiem ostatnio chyba rozmawiać z M. Już nie umiem tak jak kiedyś przekonać go do swoich argumentów. Ale dziś smęcę... Czas się wziąć do jakiejś roboty zeby tyle nie myśleć :-) bo jak tak dalej pójdzie to depresja jak byk :/

A co tam u Was? :-) pewnie bardzo aktywna sobota? Miłego dnia :*

patu$ a moze ma pamiec tak jak moj ma, ale nie wiem jak ja zastosowac w pratyce, bo za Chiny ludowe po nacisnieciu guzika nic sie nie pojawia :wściekła/y:

natka oj tak pracowita sobota, jutro ide do pracy, dlatego dzis posprzatalam i umylam okna, bo jesli to prawda co mowia o sniegu w przyszlym tygodniu, to okien juz nie tkne, az do wiosny. Chcialam umyc poki pogoda, do Swiat akurat jeszcze beda czyste. Ogarnelam balkon, musze jeszcze Ł. poprosic zeby mi w tygodniu reszte kwiatkow posciagal, nie umiem ich podniesc, a musze wszystkie wystawic na klatke, zeby nie przemarzly jak w zeszlym roku.
Och ciesze sie na mysl o Swietach ale przeraza mnie ilosc porzadkow i rzeczy jakie trzeba zrobic !! :eek:

Hej

No ucichlo nam forum ucichlo.

Nuska u mnie tez dzisiaj pracowicie, tez chce wszystko pozapinac na ostatni guzik, pozadkie wszedzie porobic i mam nadzieje ze do konca przyszlego tygodnia sie ogarne a pozniej tylko na bierzaco. Choc ja teraz robie wszystko 3 razy wolnie...po chwili siadam bo oddychac nie moge i wszystko mnie boli wrrr...

Jestem orzeszcesliwa bo dzis zrobilismy przemeblowanie w naszj sypialni, mam koncik dla maluszka. Lozeczko i kolyska stoja, do wszystkiego jest dojscie, choc ciezko to bylo poustawiac i zajelo nam to ponad 4 godziny, biegalismy z lozeczkiem i kolyska na rozne sposoby...
Najpierw mialo byc ze lozeczko bedzie z jednej strony a kolyska z drugiek, ale wtedy nie moglam nawet nogi wsadzic pomiedzy lozko a lozeczko i ledwomialam dojscie do kolyski, wiec problem z odkladaniem dzidziusia. A teraz mam kolyske i lozeczko obok siebie i mam fajne doscie. Kupie jeszce przewijak na lozeczko taki usztywniany zeby w nocy nie biegac do lazienki. Wszystko mam przy lozku pod reka... co prawda byl problem z ustawieniem komody ale m znalazljedyne sensowne rozwiazanie. Tzn. Komoda jest dosunieta tylem do nog naszego lozka a na komodzie stoi telewizor. Mam dobre dojscie do szuflad i wogle zadowolona jestem bo mimo ze rozlozylam co chcialam nie jest tak strasznie ciasno, i ja i m mamy dojscie do lozka co jest jednak wazne. Kolyske bede mogla bujac i stoi lozeczko ktore ja uparlam sie rozstawic odrazu hehe.
Kolejny plus to to ze wysprzatalam w sypialni bardzo dokladnie, pod lozkiem mamy pudelka z roznymi rzeczami, wszystko wymyte i schowane na nowo. Az przyjemnie mi isc spac teraz.
Zrobilabym zdjecie ale w lozeczk mamy gondole fotelik od wozka, ciuszki dzidziusiowe do porpasowania i puki co dosunelam lozeczko do kolyski nie zostawiajac miejsca ale jak bede miec juz posciel to porobie zdjecia.
Alez sie rozpisalam ale tak szczesliwa jestem dzisiaj ze szok. M rano byl chetny robic przemeblowanie ale nie chcial rozstawiac lozeczka i kolyski, ale na dobre wyszedl moj pospiech bo jednak problem z ustawie iem byl i jakby to robil sam kiedy ja bylabym w szpitalu to nawkurzal by sie tylko i moglby poprostu nie rozlozyc lozeczka, a tak to ja szczesliwa, spokoj a...moge prasowac ciuszki i czekac na niuniusia.

Akuku wy już macie ostatnią prostą z przygotowaniami przed narodzinami:) Przyjemne to bardzo:) A Ty będziesz miała jeszcze jakieś usg?
Natka u Ciebie na dniach pewnie owu będzie:)
Nuuśka nawet mi o oknach nie przypominaj. U nas Mikołaj tak wszystko palcuje, że tarasowe kwalifikują się do mycia co kilka dni...

akuku super ze w koncu wychodzicie na prosta i ze wszystko zaczyna sie ukladac. Tak powinno byc :tak: U Nas dopiero poczatek pracy, w tym tygodniu nie bedzie kiedy zaczac sprzatac bo obydwoje mamy na popoludnie do pracy, ale w weekend moze uda sie juz ruszyc ze Swiatecznymi porzadkami. Nie chce w tym roku robic wszystkiego na ostatnia chwile jak rok temu.

paulinka hehe to tak jak u nas koty, nie martw sie ;) wiem co to za kosmos, choc ja przestalam je myc co chwile, bo to bez sensu, i tak po minucie ktorys nos do szyby przystawi, albo bedzie chcial przez szybe zlapac muche ktora lata na balkonie,i wszystko uswinione jak bylo. :wściekła/y:

Cześć dziewczynki :*

Nuuuśka ja też pomyłam okna, z tym ze jakieś 2 tyg temu :-) firanki poprane, teraz tylko chciałabym jeszcze porządki w szafach trochę porobić. Ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie :-)

Akuku fajnie że już wszystko praktycznie przygotowane na przyjście malucha :-)

Paulinka na owu to ja już niestety zupełnie nie liczę. 20dc i nic się nie dzieje. Także wątpię żeby tak późno coś się jeszcze wydarzyło. Jednak widać stres robi swoje :-(

Miłej niedzieli :*

natka eh szkoda, bo wyglada na to ze niestety ten cykl jest bezowulacyjny :/ ale paulinka tez taki miala i co ?? Wiec ja nie puszczam kciukow, bo wszystko sie moze jeszcze wydarzyc :)
Ja dzis siedze w pracy niestety jakbym byla w domu to porobilabym cos wiecej, a tak jak wroce musze pedem nastawiac pranie, bo wczoraj nie mialam go gdzie juz powiesic i tyle. Moze w tygodniu uda sie kwiatki do reszty ogarnac z balkonu :happy:

reklama
hej:)
akuku no jak fajnie:) teraz tylko brakuje bobaska w kołysce :) ale masz już fajowa-tak sie zastanawiałam ostatnio na kiedy masz termin:) i widze ,ze już nie długo przyjdzie na świat nasz pierwszy staraczkowy bobas:) jest chyba jescze czekoladka- ale mniejszy kontakt z nią mamy:)
wczoraj też sie nasprzątałam, listwy na korytarzu przykrecone-jescze tylko wykończenia drobne i remont-a raczej przeróbka graciarni na mieszkanie zakończona:) jest pięknie i cudownie-przyjemnie sie siedzi u siebie:):):):) musze pozbierac fotki z różnych etapów "walki" i wstawić dla porównania obok siebie-jak tylko wyczaje ja to zrobić:)
dziewczyny co do waszych kotów:) czy one siedzą cały czas w domu? czy jak je wypuścicie to wracają?
kurcze kot by miał u nas jak w raju:) mamy nisko okna i fajnie by mu sie wchodziło z parapetu:) jakies problemy z kotami ? słyszałam sie że to czyste stworzenia:)
natka-nie powiedziałabym ze to cykl stracony! jutro podskoczy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry