• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Może i byłoby lepiej, rozważaliśmy wspólny wyjazd ale najwcześniej w lipcu. Teraz M wyskoczył z tym wyjazdem samemu bo nadarzyła się okazja... A ja teraz na pewno nie wyjadę bo szkoda mi rzucać szkolę pół roku przed końcem bo wpakowałam w nią kupę kasy (7500 zl za rok :/)

reklama
hejka!

Musialam nadrobic.

Natka czyli jednak raczej wyjazd? No czasem i tak bywa.

A my weekend w Poznaniu spedzilismy,najstarsza sis miala rocznice slubu i pojechalismy :)

paulinka super że wszystko w porządku! :-)

dziewczyny jest światełko w tunelu!! Znajomy pisał, że niestety (a jak dla mnie na szczęście...) nie mają w tej chwili wolnych etatów w tej firmie. Znaczy mieli, ale przyjęli już kogoś. Także na razie mogę spać spokojnie. Nie wiem co prawda na jak długo bo jeszcze nie miałam okazji zbyt szczegółowo pogadać z M bo późno z pracy wróciłam ale powiedział że będzie szukał w PL. Musiałabym jakoś dyskretnie zagadać do tego kolegi żeby się tak nie "wychylał" z tymi propozycjami pracy to może M przestanie o tym myśleć i skupi się na tym co może znaleźć w PL...

kasiol bierzemy pod uwagę mieszkanie za granicą, zresztą jest ten plus że w Norwegii i Szwecji mamy znajomych a tam są dobre zarobki i przede wszystkim legalna praca. Ale na razie wolałabym zostać w pl bo teraz tych problemów w rodzinie trochę i nie chciałabym zostawiać rodziców samych z tym wszystkim....

Trzymajcie więc prosze kciuki żeby temat ucichł całkiem na najbliższy czas...

Miłego wieczoru :*

Natka to ja trzymam kciuki by narazie m szukal pracy w pl.

Paulinka no to juz duzy dzidzius :)

Dziewczyny ja juz usg miec nie bede, dowiem sie jak urodze.
Mi sie brzuch obnizyl , dzis caly dzien mam skurcze i boli mnie jak maluch sie rusza... mam dosc, bo nie moge ani stac, siedziec ani chodzic...tylko lezec jak foka... a chcialabym porobic conieco..wrr
Chce juz styczen.

Jutro poprasuje kilka rzeczy dla malucha tak zeby torbe spakowac, a reszte jak bede miala sile...
Chcialam dzis pozadek w dokumentach dokonczyc ale nie moglam bo siedziec sie nie da...wrrr

Dobra zmykam. Milego wieczoru

Ale ja dzis mialam dzien zalatany w pracy...:eek:masakra, jeszcze oczywiscie szefowa o wszystko sie czepia.

natka wiadomo juz cos ??? bede trzymac kciuki zeby wszystko wyjasnilo sie w ta dobra strone, a jesli wyjazd doszedlby do skutku to jesli byloby to pare tygodni, to jeszcze nienajgorzej tak mysle...:-( trzymam mocno kciuki kochana !

paulinka super, ze z dzidzia wszystko ok :)

patu$ widzialam wlasnie na FB ze weekend w Poznaniu spedziliscie :) Fajnie :tak:

akuku ja dalej stawiam na chlopca :) oj tak, czas leci strasznie i nim sie obejrzysz a maluszek bedzie juz z Wami ! :happy:

Milego wieczoru i spokojnej nocy kochane ! :*

Witam wieczornie ;)

Paulinka - super że z maluszkiem wszystko ok ;) Niedługo USG połówkowe ;) i moze bedzie widac płeć.

Akuku - skurcze na tym etapie i brzuch nisko??? :eek::szok: nie za wczesniej???? Bo jak tak dalej pojdzie to długo nie pochodzisz w dwupaku.

natka - fajnie że wyjazd się oddalił. Oby wszystko sie ułozyło.

Hej dziewczynki :*

Nuuuśka na razie wiadomo tyle co pisałam wczoraj- w tej pracy do której mieli jechać nie ma już wolnych etatów. Także postanowił że będzie szukał w Polsce choć szczerze mówiąc temat nie umarł całkiem bo nadal mówi że chciałby jechać... Zobaczymy co z tego wyjdzie...
Na razie ku mojemu zaskoczeniu dość mocno chce jechać na badanie nasienia. Także w przyszłym tyg zapewne pojedziemy jeśli dostanę wolne w pracy (a nie wiem jak to wyjdzie bo niezły młyn teraz...:/) a powiedzcie mi jaki jest optymalny czas abstynencji przed badaniem? Dobrze kojarzę że najlepiej 3 dni?

Wiecie co, chyba mój cykl będzie mega krótki :/ zdaje się że @ nadchodzi, już zresztą mam plamienie. Kurde, niedobrze że taki krótki :/

Miłego dnia :*

reklama
Witam.

U nas nadal sniegu niet....a podobno padalo w całej Polsce....

natka - ten twój wykres na maksa pokręcony. Jesli @ ma przyjsc to niech przychodzi chocby teraz i bedziemy trzymac kciuki za kolejny cykl.

Brak słońca jest dobijający....... Ehhhh.... nie mam na nic ochoty,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry