tysia123
Fanka BB :)
Ejjjj, gdzie się wszyscy podziewaja?
Ja wiesiolek biore dopiero od tego cyklu wiec zobaczymy co bedzie. Mam przerwe z ziolkami. Jeden miesiac przerwy wystarczy?
Do którego dnia cyklu bierze sie wiesiolek? Dobrze bedzie jak przestane go brac jak wyjdzie mi pozytywny test owu?
Ja wiesiolek biore dopiero od tego cyklu wiec zobaczymy co bedzie. Mam przerwe z ziolkami. Jeden miesiac przerwy wystarczy?
Do którego dnia cyklu bierze sie wiesiolek? Dobrze bedzie jak przestane go brac jak wyjdzie mi pozytywny test owu?

Jesli chodzi o ziolka, po 3 miesiecznej kuracji robisz miesiac przerwy i potem znowu pijesz 3 pelne miesiace, albo, jesli chcesz bez przerwy caly czas pic, po miesiecznej przerwie zacznij je parzyc i pic, od 1dnia cyklu tylko do owulacji, wtedy mozesz pic je bez robienia przerwy
na @ to chyba za wczesnie 22dc ?eee....ja tam trzymam mocno &&&&& :*
jak ostatnio rozmawiałyśmy o tym, że nie zapamiętuje ostatnich pomiarów. I dzięki temu co napisałas dowiedziałam się że mój jednak też zapamiętuje tylko trzeba przytrzymać guzik włączenia
chyba ze juz tak sie wyrobil od codziennego wlaczania i wylaczania, ze przestal wlasciwie funkcjonowac