• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Akuku he he ja Twoim znajomym też kibicowałam:) Super, że wygrali:)
Mi się udało w drugim cyklu picia ziółek nie po ich odstawieniu:)
Nuuśka no zaszalałaś z tym pęcherzykiem:)
Wczoraj kupiłam sobie pierwsze w tej ciąży spodnie ciążowe:) Nooo brzuch mi już wyskoczył... W pierwszej ciązy miałam taki w 20tc...

Hej :*
tysia no może i poszła trochę w górę ale w porównaniu z całością cyklu nadal jest niziutka :-( a do tego te wszystkie "dziwne" objawy... Naprawdę czuję że coś jest nie tak :-(

Miłego dnia :* dobrze że już piątek bo jak wreszcie się nie wyśpię to będzie źle... Byle jeszcze przetrwać dzisiejszy dzień :-)

hej:)
natka faktycznie dziwny masz ten cykl, choc z drugiej strony troche jakby sie druga faza zaczeła? najgorsze to czekanie.A planujesz isc do gina dopiero po @, a może już wcale nie przyjdzie? Jakby spojrzec ,że ma być trzy niższe tempki, trzy wyższe to jesteś po ovu :) trzymam kciuki-bo takie cykle bez ładu i składu czesto sa szczęsliwe;)
Może to jakaś klątwa grudnia -bo ja też czuje sie bardzo źle w tym miesiacu- mam mdłosci, a (.) bolą mnie od paru dni jak przed okresem;/ najgorzej przy ściąganiu stanika, czy rano;/ no i wczoraj bóle jak na @.Moze to stres "grudnia" a moze konsekwencje brania Dup w zeszłym cyklu?Zwariować można:)

reklama
hej dziewczynki.

natka, kasiol no to chyba dopadla Nas klatwa grudnia :wściekła/y: Bo i ze mna cos sie dzieje nie tak. Jajniki bola od 4 dni, a to przecie na wszystko za wczesnie...temperatura taka sobie, dzisiejszej brak bo zle spalam i zaburzona na maxa wiec nawet nie nanosilam.
Ide ogarnac mieszkanie, i uciekam na usg przed 12 :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry