Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiesz co mi sie stalo wczoraj ? podczas nanoszenia temperatury nagle cos mi sie zawiesilo i od wczoraj w ogole nie pokazuje mi sie obraz na enpr.pl :-( znaczy sie wykres, wszystkie komentarze byly widoczne, ale wykres nie.Napisalam do administratora ale bez odzewu i musialam zalozyc nowe konto, i staram sie odtwarzac stare wykresy, ale wczoraj przez przypadek kiedy staralam sie cos wykombinowac, polaczylam poprzedni wykres z terazniejszym i nie widac ani jednego ani drugiego...i to w takim momencie, super normalnie. :-( zobacz czy cos widzisz ? Obserwacja cyklu - enpr.pl
u mnie np. dodatkowym objawem oprocz boli glowy, jest ciagle ziebniecie dloni i stop niezaleznie do pory dnia, ani roku. Jest mi cieplo, ale stopy i dlonie mam zawsze zimne :-( poza tym sennosc, chyba to jest u mnie najgorsze i czasem nawet kawa nie pomaga.Pytasz co jeszcze pomaga oprocz kawy. Coca-cola, napoj energetyczny ( red bull ), albo leki typu Kofex, czy Glucardiamid,ale chyba pierwsze co,jesli rzeczywiscie cierpisz na niedocisnienie, to lekarz powinien zlecic Ci badania ktore pomoga ustalic jego rodzaj i potem dobierze indywidualne leczenie.
:-):-):-) trzymam kciuki.