• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Kiedys bylo latwiej zajsc bo kobiety nie uzywaly anty.. Czyli nic nie mieszaly w organizmie. Po za tym zachodzily w ciaze stosunkowo szybko i czesto co rok to prorok.

Choc w sumie ja nigdy w zyciu nie bralam hormonow... A i tak problem mam

Mialam sluz plodny juz nie mam, wiec pewnie znowu cos sie miesza, ale sie nie przejmuje bo za miesiac lece do pl i zajde do gina :-) moze cos doradzi.

Ostatnia edycja:
reklama
hej
u nas tez bylo podobnie, na poczatku byl sceptycznie nastawiony, poźniej sie przekonał a dlaej po tylu nie powodzeniach coraz bardziej mu zależy:) Choc z całego kalendarzyka dopiero niedawno dowiedział sie ,że okres płodny to tylko kilka dni:)Ale bez przypominania łyka witaminki:)
ja dzis mam pracowity dzień-teoretycznie jestem jescze w szpitalu-wiec nie moglam isc do pracy-dlatego zaraz zabieram sie za zaległości-prasowanie, sprzątanie. Wczoraj pół dnia układałam do worków próżniowym ubranka Kaliny od tych 0-3 do niedawno zamałych:) Worków próżniowych mi oczywiscie zabrakło:)Wszystko musi sie "przemęczyć" pare miesiący w garażu bo remont zaczynamy niedługo:)Powykładałam odrazu wszystko co niebieskie bo wczoraj dowiedzieliśmy się ,że siostry Bobek będzie faktycznie Bobkiem:)
akuku , tez mi sie wydaje ,że kiedyś o dziecko było łatwiej- a teraz styl życia, nerwy -to robi swoje!Kuzynka w zeszłym miesiacu zaczeła starania i po pierwszym nieudanym cyklu jest w szoku i nie moze uwierzyc ,że sie nie udało.Rozumiem jej uczucia-że ma doła i doszukuje się symptomów, takie czasy ,ze jak ktoś chce bardzo to mu nie wychodzi.

Miłego dnia:):)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :)
A u mnie znowu spadek :| popsulo mi to humor kompletnie bo boje sie,ze ten cykl tez bedzie poprzestawiany i wydluzony. No bo gdyby wszystko bylo ok, to owulka powinna zawitac w sobote, a tu nic sie nie dzieje, a tempka zamiast wzrastac - maleje :crazy: zupelnie nie po mojej mysli, i zastanawiam sie od czego to zalezne, bo staram sie nie denerwowac, choc czasem sie nie da niestety, ale kurcze wierzylam, ze cykl wroci do normy ale chyba sie na to nie zapowiada :-( Dzis zaczne robic testy owu i zobaczymy. Codziennie dla pewnosci az do | |. Przytulanek wczoraj nie bylo, bo zasnelam zanim Ł. sie polozyl :rofl2:

kasiol jak po szpitalu sie czujesz ? Jakie postawili rozpoznanie, czy moze inaczej.Co powiedziala doktorka ktora Cie kierowala na te badanka ?

NUŚKA ja miałam spadek przed owu w zeszłym cyklu.
W badaniach których wyniki były odrazu , wszystko bylo w normach -tak mówil na obchodzie inny lekarz.Moja gin była tylko pierwszego dnia. Dzis mama odbierze wypis i sobie zobacze. Wiem ,że częśc wyników ma byc dopiera za dwa tygodnie, więc dopiero z nimi wybiore sie do gin.Ale już wiem -że jajniki są w porządku i prolaktyna tez-bo to usłyszałam ,ze w normie:) a to prolaktyna chyba jest ważna w utrzymaniu po zapłodnieniu-tak mi sie przynajmniej zdaje.Coś mam na granicy ale machnął na to ręką.A powiększony jajnik to zdaniem innego lekaraz było jajeczko:)czyli raczej na pewno ovu była 13:)

Nuuska a czemu ci popsulo a moze jutro bedzie skok i cp???? brac sie do roborty boo to moze owu!

Ja uciekam na miasto w pogoni za prezentem dla rodzicow.nie dlugo 40 lecie beda obchodzic:)

Cześć dziewczynki :-)
Ale śliczna pogoda dziś, cieplutko i słoneczko, aż nie chce się siedzieć w czterech ścianach :-)
Nuuuśka może to spadek przed owu? Jak jutro będzie wzrost to to bardzo prawdopodobne :-)
Ja chyba daruję sobie mierzenie tempki bo u mnie znów spadek :-( z mojego wykresu nic nie wynika a tylko niepotrzebnie się stresuję i denerwuję :-( i pomyśleć że w zeszłym roku miałam ładne wykresy a nie takie coś co w tej chwili... Jutro do gina i wszystko się wyjaśni chociaż szczerze Wam powiem, że nie spodziewam się już że owu będzie w tym cyklu. Za długo to wszystko trwa :-(
Kasiol miłych porządków :-)
Patu$ka udanych zakupów :-)

Nie miałam badanych hormonów płciowych, tylko wszystkie związane z tarczycą (jestem pod stałą opieką endokrynologa). Gin mówi żeby zbadać w następnym cyklu, na początku ale powiem Wam że ceny mnie przerażają trochę bo kilka tych hormonów mi zalecił... :/

reklama
No dobra dobra, siedze juz cicho i sie nie odzywam :rofl2: staramy sie, straamy, ale ja sie nie znam na wykresach stad to moje marudzenie:zawstydzona/y: musicie mi wybaczyc. Czyli jak jutro bedzie znowu do gory to znaczy ze to moze owu ?
natka masz pokrecony wykres to fakt, ale ja nie poddawalabym sie i dalej mierzylabym tempke. Bo moze akurat trafisz ? a w przyszlym miesiacu mowie Ci, kup sobie zapas owu testow :-)

kasiol no po takich wiadomosciach to nic tylko sie cieszyc :-) i dzialac ! Ty zdrowa, Twoj malz zdrowy wiec zielone swiatlo dla Was :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry