• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki luty 2013

Hej dziewczynki :) u mnie dzis tempka do gory, wiec nie wiem co to moze oznaczac :-p
Natka jak pekaja Ci naczynka moga rzeczywiscie robic Ci sie siniaki, badz male krwiaczki, teoretycznie witamina C jest lekiem poprawiajacym krzepliwosc krwi, wiec na pewno nie zaszkodzi, ale ja osobiscie polecam Ci Diosminex. Sama bralam po usunieciu zylakow, i na prawde rewelacja. Bol nog zniknal jak reka odjal, do tego nogi byly wyrazniej zarozowione ze tak powiem, po prostu bylo widac, ze poprawil sie przeplyw krwi co bylo tez widac na usg. Teraz nie stosuje, bo jakos tak bylo lepiej i przestalam. Ale zle zrobilam bo niestety bol nog powrocil :no:

U mnie tez dzis okropny dzien. Dziewczyna ktora ( Wam moge powiedziec ) kradla w pracy na umor (!!) wczoraj zlozyla wypowiedzenie kiedy wyszlo na jaw po raz kolejny ze pobrala pieniadze, ktore nie zostaly sprawozdane no i jest kosmos, bo zostalam ja, kolezanka i jedna pielegniarka na DWIE ZMIANY O_o szczerze nie wiem jak to bedzie, bo Nam teraz jest ciezko czasem dac sobie rade we dwie, a teraz bedzie po 1 na zmianie, wiec pisac do Was to bede chyba tylko jak wroce do domu

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny
juz piateczek:)
a najlepsze ,ze dalej tylko poniedziałek i wtorek i dłuuuugi weckend:)
my w prawdzie w domku, ale nadrobie moje zaległości:)
u mnie dziś tempka super, nie moge się doczekać jutra bo w zeszłym cyklu w 10 dpo miałam mega spadek...jescze 5 dni do terminu niechcianej @
nuuska teraz bacznie trzeba obserwować tempke i objawy bo to już ten czas niedługo u Ciebie:)
ale masz emocje w pracy, nie dość ,że to taki odpowiedzialny zawód, to jescze takie rzeczy mogą człowieka wyprowadzić z równowagi, moze kogoś nowego zatrudnią?

Ostatnia edycja:
na moje musisz być czujna bo to już może być pierwszy skok:)ja oststnio "czułam" ze cos sie dzieje:)
nuuuśka do roboty:) to chyba najlepszy czas:) szoda ,ze te detektory które są np na ovufriend wskazują ovu dopiero jak już była, mi wskazała na 13 dc tok jak na enpr same kokreśliłysmy:)

Ostatnia edycja:
hej!

nuuska jest skok o 0.2 test mozesz uznac za pozytywny chco kreska powinna byc mocniejsza ale duzo zalezy od stezenia LH zrob dzis to pownna byc ciemniejsza. dzialaj! i zbaczymy jak bedzie na dniach.

Kasiol piekny wykresik! Oby tempka nie spadla.

Natka co do siniakow to tak,moga to byc pekajace naczynka krwionosne. Mozesz sprobowac kupic cos bez recepty na razie a jak sie nie poprawi albo pogorszy to do lekarza.

co do prezentu to ttak nuuska trzy ata temu rodzice dostali album z naszymi zdjeciamy np jest nas 6 dzieciakow wiec troszke ich bylo. potem dwa lata wczesniej ich zdjecie w ramie 30x40 a teraz nei wiemy co im dac jeszcze mamy troszke czasu bo do wrzesnia ale trzeba juz policzyc koszty zeby nas nie zabily.

Milego dzionka :*

Czyli dzialac i robic tesciory :) Ostatnio tez tak mialam, i potem krecha byla widoczniejsza, zastanawiam sie jednak czy to nie wina czulosci testu choc wydaje mi sie to malo prawdopodobne.
Powtorze dzis mniej wiecej o tej samej porze i zobaczymy jaka dzis bedzie :happy2:
Ale mysle ze to moze byc poczatek owu, pierwsze dni, czy cus takiego :)

Piekna pogoda dzis sie zapowiada. I nie wiem czy to dobry czas, ale chcialam Wam bardzo ale to bardzo podziekowac. Za to, ze jestescie, za to, ze sluchacie, ze zawsze moge na Was liczyc o kazdej porze dnia i nocy.Przez te dwa miesiace jak "jestesmy razem" o pewnych rzeczach dowiedzialam sie wiecej niz przez cale moje dotychczasowe zycie. Chcialabym kiedys, jak wszystkim Nam uda sie juz zafasolkowac, zrobic spotkanie BB i podziekowac Wam osobiscie. Zreszta w ogole zzylam sie z Wami, Ł. sie smieje, ze czesciej ostatnio rozmawiam z Wami niz z Nim,ale moge z cala swiadomoscia powiedziec, ze slowa potrafia dzialac cuda. A Wy jestescie wszystkie cudowne dziewuszki moje :*:*

Nuuuśka myślę, że ten wzrost to owu :-) rób test dla pewności, ale wydaje mi sie, że to to :-)
Co do spotkania jak już zafasolkujemy wszystkie to jestem jak najbardziej za :-) bardzo fajnie spędza mi się czas z Wami :-) więc chętnie poznam Was osobiście że się tak wyrażę :-D

Kasiol piękna tempka! Trzymam kciuki żeby nie spadła :-)
Patu$ka a kiedy ta rocznica? Prezent już ostatecznie wybrany? :-)

ale mam roboty dzisiaj :-( już czekam do 16 i do domu :-) a właściwie na szybko do domu, a później do ginka :-)

tak nuuuśka jesteśmy dla siebie najlepszą terapia i podporą:)w końcu co kilka głów to nie jedna:)
:*****
patuśka kiedys widziałam fajne zdjęcie: rodzeństwo kukało zza drzwi tak ,że jawyższa głowa wystałała później kolejna -zdjęcie było czarnobiałe i mega fajne:)mam zamiar kiedys zgrać siostry i brata na taka sesje dla rodziców:)

Ja sie czasem zastanawiam jak wygladacie, tzn, jak piszemy to sobie gdzies tam w glowie wyobrazam kazda z Was :-p

Tez mam dzis duzo roboty, ale na szczescie piekna pogoda, i do tego piatek :) Olcie dzis delegujemy do mojej Babci na week bo juz zyc Nam sie daje, a mieszka kawalek od Nas wiec mala wycieczka bedzie :)
Boje sie jak bedzie teraz wygladala Nasza praca, ale mysle, ze w koncu Nasza jakze inteligentna szefowa wpadnie na pomysl zeby kogos do kur** nedzy zatrudnic, bo przeciez kosmos bedzie. Jeszcze lato sie zbliza, coraz wiecej pacjentow a my dwie na dwie zmiany :angry: Ł.mi powiedzial,ze w takim wypadku powinnysmy isc do Niej i poprosic o podwyzke, bo pracuje tu 1,5 rokku na najnizszej sredniej krajowej, na pelen etat + soboty ( nieplatne ) i ani razu przez ten czas nie doczekalam sie podwyzki. Ale racja, trzeba sie wziasc za to wreszcie, bo doskonale wiem jak ciezko bedzie jej kogos tu przyjac bo juz od roku nikogo nie przyjela a dobrze wie, ze jest Nas stanowczo za malo.
natka Ty masz dzis wizytke na ktora ? bede mooooocno trzymac kciukaski :tak:

kasiol nie moge napatrzec sie na ta Twoja tempke :D piekna jest !! Za tydzien masz termin spodziewanej @ wiec teraz tylko kciukaski trzymac. Tak sobie mysle, ze jesli tempka bedzie na tym poziomie utrzymywac sie do srody/czwartku to w piatek bym testowala :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny ja kiedys jeszcze na innym forum poznalam duzo fajnych dziewczyn i jak bylismy na wakacja to objezdzalismy niemcyfancje hiszpanie polske anglie i zajezdzalismy do dziewczyn. Fajnie jest sie tak w realu spotkac :-) zreszta z dwoma mam bliski kontakt :-)

Ja mam powtorke z poprzedniego cyklu z temperarura. Zadnych boli owulacyjnych nie mam, sluz jest ale budyniowaty a taki mam zawsze po owu, wiev albo juz owu byla albo dalej sie cos miesz. W kazdym razie wlasnie tak wygladal moj wykres po owu w zeszlym cyklu.

Ja wlasnie w pracy jem sniadanko, zaraz koniec przerwy.

Dzis jestem najszybsza :-P a wiecie jak fajnie jest byc najszybszym jak pracuje sie od niedawna, z biodrami po 7 operacjach i mimo bolu... Jesten z siebie dumna, bo tu ludzie po 7 lat pracuja :-P pewnie sa zazdrosni i mowia ze im norme podkrecam ale ja wam powiem ze ja inaczej patrze na prace, w kategori ze chce schidnac a zeby schudnac trzeba wlozyc troche wysilku. Pozatym jak szybko pracuje to szybko czas leci :-) a po co mam co 5 minut patrzec na zegarek ?
Powiem wam ze czuje sie coraz lepiej jesli chodzi o biodra, widze ze im mocniejsze miesnie tym mniej mnie boli :-P
Nie mam sily po pracy chodzic na silke wiec w pracy cwicze :-)

Wczoraj poklocilam sie z mama... Podwaza moje zdanie i moj autorytet przy dzieciach i sie obrazila... No ja cie pierdziele kto tu powinien sie obrazic ?

Dzis moj mlodszaczek zostal na lunchu w przedszkolu pierwszy raz, ciekawa jestem jak tam :-) odbieram maluchow o 14.30 zjemy obiad i musimy gdzies wyjsc bo u mnie od pozycji siedzace do lezacej duzo nie ma i jak nie wyjdziemy to bede spac do 18 a tego nie chce.
Musze sie przyzwyczaic, przestawic jak dziecko :-P

Sorki ze iminnie nie odpisuje ale na tel. Nie widze co kto pisal :-)

Sle buziaki i wracam do pracy jeszcze 3 i pol godz.
Dam rade :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry