reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki na 2011 REAKTYWACJA !!! :)

Czesc :)
Mama super ten naroznik kolor mi podszedl lubie takie barwy nie za ciemne i nie za jasne co by sie nie brudzilo :)
Ewelinka wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i oby z piakiem lepiej bylo...

Mama u nas nic nowego, z Ala lekcje odrobilam i teraz moje babeczki ogladaja bajki a ja mysle co tu zrobic, myslalam o jakims ciescie, ale tak znowu mysle, ze moze lepiej nie bo dupsko rosnie.... ;) CHLOP w robocie dzis znowu do pozna... mam nadzieje, ze przed polnoca zjedzie bo jutro od 7 znowu zaczyna... a dzis na 12 poszedl... no nic samotna matka jestem i tyle ;)

reklama
hej dziewczynki:-)
mam dość zimy,śnieg toleruję tylko w górach na nartach,ale w tym roku nici...

mama narożnik w moim guście:tak:.ehh,Ty wiesz jakie ja mam ferie,od lekarza do lekarza,jak nie ja,to M...oby dobry efekt był:tak:

lilith gratki usg,cudnie tak podglądać maleństwo:tak:.pewnie,że lepiej mieć więcej pamiątek:tak:

ewelinka jak tam psiaczek???mam nadzieję,że wszystko dobrze się skończy.mimo smutnego dnia,życzę Ci Wszystkiego naj naj z okazji urodzin:tak:

maran pewnie,że ciężko ciągle samej siedzieć.dobrze,że dziewczynki mają siebie i zawsze przyjemniej,niż jedynakowi:tak:

marylka ściskam! oby lepsza wena przyszła;-)

sol zawsze znajdą się niezadowoleni z wszystkiego rodzice,olać:-)

paula jak tam Twoja malarka:tak:?

Bibinka no napewde dobrze, że sa dwie bo tak to bym zycia w ogóle nie miała ;) a tak razem sie pobawią I pobija a później pogodzą I tak w kółko ;) teraz jak patrze na wszystko z perspektywy czasu to widze, że to dobrze, że mam 2 dziewczynki bo Ala jest dziewczynkowa na maxa I nie wiem czy z bratem by sie bawić umiala I chciala a tak z Mają to sie czeszą, czasem lalkami bawią, klockami lego duplo ogródki z kwiatami budują, rysują itp. a chłopcy to mnie sie wydaje bardziej ruchliwi są I wola takie zabawy w ruchu ;) wiec widocznie tak miało być że mi dwie córki pisane były, choc od zawsze myślamam, że 2 synów miec bedę ;)

miłego wieczorka :)

muszę dziś zawieść koleżanki, malarka nie namalowała nic konkretnego, nie licząc rysunku na panelach na podłodze:-D

Sol nie przejmuj się rodzicami-idiotami, jeśli mieli uwagi to niech sobie następnym razem robią sami zdjęcia:-), a Ty póki co, pisz z pl proszę;)))

Mama piękny narożnik!!! mi się też marzy zmiana ale to musi jeszcze ciut poczekać

Ewelinka, mimo kłopotów z psiakiem, 100 latek i oby Twój przyjaciel szybko wyzdrowiał:-)

Maran przybij piąteczkę, ja też prawie jak samotna matka....wiecznie sama w domu z dziećmi....no i fakt, chociaż razem się chwilę pobawią...

padam na twarz, dzieci dały mi dziś tak popalić,że tragedia, do tego przemarzłam, może jutro będzie lepszy dzień

Dziękuję Kochane :-)

Z psem jakby lepiej. Wczoraj dostał całą serię zastrzyków, dość bolesnych. Płakałam razem z moim psem :sorry2: Ale po kilku minutach widać było, że czuje się już znacznie lepiej. Pani dr powiedziała, że jej to wygląda albo na jednorazową niestrawność - coś musiał pożreć ciężkiego, albo wrzody :sorry2: Mamy kurację antybiotykową przez 3 dni. Jeżeli nie pomoże, robimy usg i pobieramy krew. Wymioty od wczoraj ustały. Pies od wczoraj pił wodę z mojej ręki, a dziś rano sam pofatygował się do miseczki - ależ byłam happy! Dałam mu też z rana kiselku, takiego rzadszego, bo musiałam mu podać tabletkę. Zaraz idę mu robić kleik, albo ryż - musi coś zjeść w końcu...
Uwierzcie mi, że byłam gotowa zrobić wszystko, by tylko złagodzić jego cierpienie :sorry2: Koszmar...oby więcej się nie powtórzyło, ale w jednym się przekonałam....że, jak przyjdzie dzień, kiedy będę musiała się rozstać z moim psiurem, to.....nie wiem, czy ja to przeżyję...chlip...moja wierna, poczciwa psinka...
Pozdrowionka i to tyle póki co, bo muszę się doprowadzić do porządku.

dobry

Ewelinka super,że psiakowi już lepiej, oby to jednak była jednorazowa niestrawność, po części Cię rozumiem jeśli chodzi o posiadanie zwierzaka i ewentualne stracenie go, my na świeżo, bo dopiero od 5 mies. mamy kota i jakoś ostatnio nie mogę sobie wyobrazić jak mogliśmy go nie mieć, bo co prawda potrafi być wredotą ale jest też bardzo kochany:-D

pffff, ubieramy się z Mają i idziemy do biblioteki, potrzebuję lektury na jutrzejszy wyjazd, w końcu 2h w pks;)))) ale będę tam sama, bez żadnego:mamo chce mi się pić, mamo głodny jestem, buuuuuu Maja mi zabrała klocki, mamo bajki!!!!;))))

a co koleżanki dziś serwują na obiad?? bo u nas skończy się chyba dziś na naleśnikach i na słodko i ze szpinakiem...

witajcie kobiałki ;)

z pracy nadaje -od 8 jestem,zrobiłam mani hybrydowy,za chwilę mam pania na rzęsy 1:1 więc już do domu nie jadę ino do Was z kawką ..

Ewelina
suuuper,że z przyjecielem jest lepiej !!!
jak moja sunia kiedyś miała wymioty to weterynarz zalecił gotować siemie lniane i podawać strzykawką taka od syropu dla dzieci .
ja 2,5 roku temu pożegnałam naszą rudą przyjaciółkę i powiem Ci ,że jest bardzo ciężko ,ale ..chchiałm być przy niej-odchodziła po zastrzykach na moich kolanach-spokojna ....
ryczałam ja,Tom i pani weterynarz....
ale najwazniejsze,że miała masę miłości ,zawsze pełną miskę ,nie zaznała co to łańcuch ,buda,nik jej nigdy nie uderzył-miała dobre życie ,tylko rak ją pokonał..teraz mamy naszego chłopaka i ...ja nie wiem jak to bedzie kiedy on................nie nawet nie pisze bo już mam łzy w oczach...:-(

poczochraj swojego za uszkiem ode mnie-niech wraca do zdrowia!!

Paula
spokojnej drogi i ciekawej lektury ..
u mnie obiad dzis mąż robi bo dziś On odbiera dzieci.

Maran,Sol,Bibinka,Marylka
pozdrawiam ciepło ;)

Ewelinka no to najważniejsze, ze z psiakiem lepiej. Ja mam 2 akwaria z rybkami wiec moje nie takie wygłaskanie I wytulone a ostatnio jak mi cos zaczelo cieknąc I moj Adam mówi, że trzeba sie tego pozbyć bo sasiadów zaleje a ja mam 80l to wieksze co ciekło to tak mi sie zrobiło przykro... no I zadzwoniłam do ojca po porade co dalej, jak ten temat ruszyć I ojciec mówi, jedz do sklepu budowlanego kup silicon I pistolet I musisz uszczelnić, no I mi wskazowki udzielił jak mam to robić, wiec zrobiłam I poki co (odpukac w niemalowane) nie cieknie... ;) moj szanowny mąż antytechniczny jest wiec na niego nie można liczyc jak coś sie psuje... np oststnio lampa sufitowa w łazience sie zepsuła, oprawka od zarówki no I trzeba było nowa zamontowac, wiec mówie do meza mego że on wyższy wiec z krzsla dosiegnie sufitu I zamontuje bo głupi tak do właścieila dzwonić z taka pierdołą no a swiatło w lazience być musi, wiec kupiliśmy lampe I moj chlop nie wie co z czym ma łączyć, wiec pierwsze co to wyłączyłam korki w chałupie no I mu mowie, podłącz te druciki z kablem brązowy lub czarny to bedzie prądowy a ten drugi niebiesko zielony uziemienie, trzeci zostaw bo jego sie nie łązy do niczego, no I podłączyła tak jak kazałam I swiatlo świeci ;) a wiedze swą czerpałam od ojca I barci bo mam ich 3 no I z tym prądem to w akademiku jak mieszkałam przyszedł kiedys ekeltyk nam cos naprawiać I dziewczyny sie zmyły a ja zostałam z chłopakiem to go wypytałam co I jak z tym prądem I w którym kablu prąd zwykle płynie itp. I mi chłopak z 20 minut opowiadal o elektryce ;) a mój Adam za to do gotowanie dobry jest :) unie zrobić puszniutkie chinskie czy hindyskie żarełko I kapaki wymyslne, sałatki róznorakie :) a ja tak prosto po polsku najlepiej hehehe...

u nas znowu leje... wczoraj maż mi przyniósł z pracy 2 takie kule co to tam niby zlota rybke niektórzy trzmają (I ja meczą bo welonki lubią miec duż przestrzen a nie kulke małą) no I musze sobie wymyslic jakies zagospodarowanie ozdobne dla tych kul one maja srednice nie wiecej jak 25cm, może macie jakies ciekawe pomysły bo ja to tylko bym wody nalala I ewentualnie kwiaty tam trzymala ;) ale moze macie wiekszy zmysl estetyczny niż ja ;)

a powiem Wam jeszcze, ze dziś jak zawiozłam Ale do szkoły wrócilam z Maja I upiekłam ciasto fale Dunaju, nie znałam go I nigdy nie robiła, przepis a internetu wiec nie wiem jak wyjdzie, ale Maja mi mówi, mamo zróbmy ciasto I tak w przyplywie chwili zrobiliśmy ;)

miłego dnia kochane :*

Ostatnia edycja:
Kochane ja mam dziś zalatany dzień, więc wpadłam życzyć miłego dnia.

U nas na obiad mielony z surówką i ziemniaczkami :-D

reklama
Hej kochane
Ja standardowo tylko na sekundę
Oświadczam że dzisiaj zrobiłam test:-)wynik pozytywny czekam na wyniki bety będą po 16:-) trzymajcię kciuki aby tym razem było dobrze:-)

Do góry