Witam się w południe:-)
Ja dziś poleżałam do 10 i wcale mi się wstać nie chciało
.Ogarnęłam chałupkę i jakiś obiadek czas zacząć szykować.
Lilith ja pamiętam wszystkie z Was tu obecnych,ale nie udzielałam się na bb przez dłuuugi czas,także wiadomo,że nie wszystkie kobietki mogą mnie pamiętać
.trzymam kciuki za dzisiejsze usg,lepiej zrobić kolejne,niż się martwić!a
a jak tam jaszczur sobie radzi?ja bym padła,jak bym zobaczyła te robale,które je

paulina pro witaj:-).widzę,że super weekend Ci się szykuje,już nie pamiętam kiedy byłam na takim babskim spotkaniu. piękne dzieło Twojej córci,czyżby to był motylek:-)?
mama05 jak tam po wieczorze na nowej kanapie
?
Ja dziś poleżałam do 10 i wcale mi się wstać nie chciało
.Ogarnęłam chałupkę i jakiś obiadek czas zacząć szykować.Lilith ja pamiętam wszystkie z Was tu obecnych,ale nie udzielałam się na bb przez dłuuugi czas,także wiadomo,że nie wszystkie kobietki mogą mnie pamiętać
.trzymam kciuki za dzisiejsze usg,lepiej zrobić kolejne,niż się martwić!aa jak tam jaszczur sobie radzi?ja bym padła,jak bym zobaczyła te robale,które je

paulina pro witaj:-).widzę,że super weekend Ci się szykuje,już nie pamiętam kiedy byłam na takim babskim spotkaniu. piękne dzieło Twojej córci,czyżby to był motylek:-)?
mama05 jak tam po wieczorze na nowej kanapie
?
było jak pisałam ...dziś rano dostałam @ więc nie ochrzcilismy naroznika i uffff bo jeszcze by to @ przyspieszyło i dopiero by byyyło