Grają na moim koncie. Właśnie jakiś dom budują

Ostatnio małż im dał zadanie. Mają zbudować pałac i pokazać. Nagroda czekała

Muszę przyznać postarały się

moje grają na singlu póki co albo na naszym serwerze lokalnym. Napisz na pw adres serwera na jakim twoja gra to moje też dołączą o ile jakiś rozsądny i bez potworów bo będą piski u mnie w domu

A po ostatnim szczepieniu dziewczyn jak Emcia była super dzielna tak po Karoli dalej niedosłysze na prawe ucho...
My też planowaliśmy zakup basenu jak była ta fala upałów... ale fala minęła szybko i zaoszczędziliśmy kasę bo nie zdążyliśmy kupić. Moje też nie korzystają za bardzo z wakacji bo nie ma jak wyjść... choć dzisiaj nie pada to może rowery wyciągnę i do parku bo mamy obok pójdziemy.
Galaretki kupiłam w koreańskim sklepie tak na spróbę. Są ekstra bo nie męczysz się żeby je rozmieszać bo kilka ruchów łyżką i wszystko rozpuszczone a na opakowaniu jest lifehack że zalewasz kubkiem wrzątku a jak się rozpuści to dodajesz kostki lodu i po chwili jest chłodna i możesz odrazu do lodówki wsadzić. A są super smaki bo: ananas, limonka, mango, cola, jeżyna, banan, kiwi, i jeszcze kilka ale już nie pamiętam. A ja wsadziłam do miseczek miśki Haribo i zalałam je galaretką. Dziewczynki wniebowzięte
No czas strasznie tu zleciał. Pamiętam że moje pierwsze konto założyłam mając 18 lat a tu już 29 na karku a 30 niedługo... Pamiętam jak Ci cholernie zazdrościłam córy kiedy u mnie leciały kolejne poronienia. A teraz obie mamy po dwie sztuki

I zdrowe sztuki a to najważniejsze

Też tu nie mam takiej normalnej koleżanki, z kilkoma mamami rozmawiam ale na zasadzie co będzie w szkole i że pogoda taka a nie inna. Mam jedną brytyjkę z którą fajnie mi się gada ale poza szkołą jeszcze się nie widziałyśmy. Może w przyszłym roku pójdzie lepiej.
My bez samochodu

Raz że brak kasy na niego a dwa tylko ja mam prawko a boję się po lewej stronie jeździć jak nie wiem co

Ale pociągi i autokary też służą do komunikacji

Do nas przyjeżdża 3 sierpnia moja matka i zostaje do 13... już zbieram nadmiar cierpliwości żeby nie wybuchnąć nerwicą jak przyjedzie.