L
Lad
Gość
To ja akurat jestem na kompie to stworzę zamkniętą grupę i powysyłam zaproszenia na razie laskom które mam w znajomych. Właśnie! Jak coś piszcie do mnie na priv to podam linka do mnie na fb.Jetem za
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To ja akurat jestem na kompie to stworzę zamkniętą grupę i powysyłam zaproszenia na razie laskom które mam w znajomych. Właśnie! Jak coś piszcie do mnie na priv to podam linka do mnie na fb.Jetem za
Niechce nikogo obrazic ale nasza grupa jest zakmieta, sa w niej tylko laski ktore udzielaly sie na poczatku. Jestesmy ze soba bardzo zrzyte. Wiec wybaczcie ale nie przyjmujemy juz nowych osob. Same zauwazylyscie ze was nowych jest duzo.
Skaba byla z nami od poczatku a ze musialysmy zmienic grupe na nowa dlatego prosilam o przyjecie zaproszenia
Zauważyłam że was nie ma. Rozumiem że wolicie same, ale iakos tak jednak przykro ze się tak zmylyscie całkowicie stąd. Jakby nie było powodzenia z dwoma kreskami.
jest bladziochZobacz załącznik 741358dziewczyny zrobilam , nie wytrzymalam
Ja też nie ogarniam tyłu postów. Niby jestem od niedawna. Jednak na początku byłam w stanie napisać w poście do każdej, a teraz to u mnie nie wykonalne. Postów przybywa tyle że musiałabym tylko siedzieć na telefonie. Syn mi nie pozwala, a potem zamiast wieczorem siedzieć z mężem czytam żeby przypadkiem nie ominąć czegoś ważnego.Nie martw się Ann, po prostu tyle nowych twarzy się pojawiło i tak dużo piszecie, ze ciężko się wbić i utrzymać jakiś wątekJa sama czytając was do ostatniego posta nie wiem co chciałam napisać i do kogo
![]()
Rozumiem.Ann my jestesmy na zaknietym juz od jakis trzech miesiacy. Ja juz pisalam kiedys teraz jest nawal nowych dziewczyn i ja nie potrafie sie tu odnalesc
No i dobrze że się nie powstrzymalas. Dobre wieści wreszcie jakieś kreskiZobacz załącznik 741358dziewczyny zrobilam , nie wytrzymalam
gratulacje 
JEST CIEŃ!Zobacz załącznik 741358dziewczyny zrobilam , nie wytrzymalam