Luxuorius
Moderatorka
to by polknieciem zaszla, bo patologia zawsze ma to "szczescie"Tragedia. Taka wziąść I zaszyć:-)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
hahah nie no smieje sie, pewnie jest tak rozjechana, ze by nie dalo radyObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to by polknieciem zaszla, bo patologia zawsze ma to "szczescie"Tragedia. Taka wziąść I zaszyć:-)
hahah nie no smieje sie, pewnie jest tak rozjechana, ze by nie dalo radyKule mam ale jak się denerwuje . A tak to zgaga tylko i klucie obolały mam brzuch i kręciło się Dziś w głowie. Nic więcej może poprostu dostane szybciej okres i tyle:-)Kasiu ja jeszcze na samym poczatku ciazy mialam taka jakby kule w gardle
Napewno zgłosi się do szpitala po dziecko za kilka dni bo szok jej przejdzie i będzie super matka:-)to by polknieciem zaszla, bo patologia zawsze ma to "szczescie"hahah nie no smieje sie, pewnie jest tak rozjechana, ze by nie dalo rady
ja zawroty glowy mialam jeszcze przed terminem @, takie krotkieKule mam ale jak się denerwuje . A tak to zgaga tylko i klucie obolały mam brzuch i kręciło się Dziś w głowie. Nic więcej może poprostu dostane szybciej okres i tyle:-)
oczywiscie a dziecka nie pozna, sami jej przyniosaNapewno zgłosi się do szpitala po dziecko za kilka dni bo szok jej przejdzie i będzie super matka:-)

Taka polityka:-) oby nie przyszła a Gabrys pójdzie do dobrej rodzinyoczywiscie a dziecka nie pozna, sami jej przyniosa![]()
Mój mąż zadał mi pytanie. Co ona czula jak oddawala Gabrysia ? Bala się czy jak . Szczerze mówić nie wiem co mogła myśleć ale napewno jest chora:-)oczywiscie a dziecka nie pozna, sami jej przyniosa![]()
moze nie ma kasy, mieszkania, dziecko bylo wpadka, moze jest alkoholiczka, narkomanka....Mój mąż zadał mi pytanie. Co ona czula jak oddawala Gabrysia ? Bala się czy jak . Szczerze mówić nie wiem co mogła myśleć ale napewno jest chora:-)
Tak samo!!! Jeny dziewczyno może i nam wyjdą dwie kreski, dzis to upadła tak mi sie zakręciło przy wstawaniu z łóżka, i mleko zimne wypiłam i nadal mam cos takieg w gardle co mnie drażniKule mam ale jak się denerwuje . A tak to zgaga tylko i klucie obolały mam brzuch i kręciło się Dziś w głowie. Nic więcej może poprostu dostane szybciej okres i tyle:-)
i tamci ludzie go pokochajaTaka polityka:-) oby nie przyszła a Gabrys pójdzie do dobrej rodziny