Avis
Fanka BB :)
no duza jest i cos na nia mialas zapisane? jak to wygladalo? co lekarz powiedzial?
W sumie to nic mi o niej nie powiedział, tylko, że nie groźna... A od niedawna boli mnie z tamtej strony
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no duza jest i cos na nia mialas zapisane? jak to wygladalo? co lekarz powiedzial?
Biednahej bylam u lekarza, dostalam leki, mam skierowanie do neurologa, boli mnie nadal, bol masakryczny![]()
to ja bym poszla do lekarza, jesli bol jest bardzo silny, to nie ma zartowW sumie to nic mi o niej nie powiedział, tylko, że nie groźna... A od niedawna boli mnie z tamtej strony![]()
Super ze sie juz staracie, Ja tez bym taka mala przerwe chciała miec. Tez mam brata rok starszego i to jest ekstra miec taka mała różnice wieku.Ja dostałam @ dwa tygodnie po porodzie, karmiłam tylko miesiąc... dostałam bardzo silnej alergii i musiałam przez dwa tygodnie antybiotyki braćOdczekałam dwa pełne cykle, później jeden tylko obserwowałam żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, czy owulacja się w ogóle pojawia, a teraz za mną pierwszy cykl starań... jeszcze nie zakończony @ więc czekam i czekam z utęsknieniem
Dostałam już zielone światło od mojej Ginekolog, jeśli przez następne dwa cykle nie zajdę w ciąże to mnie zacznie stymulować clo![]()
tylko ciekawe kiedy ja sie tam dostaneBiednadobrze ze idziesz do neurologa, niech porządnie cię zbadają.
zaczynam sie bac, ze to cos powazegoNeSSi hehe dobry, dlaczego nie chce brata? Ile ma lat? :-)
Jeszcze nie kuma, że dziewczynki się przy starszych braciach interesują tym samym co oni. Nie złamię mu serca ... niech myśli, że dziewczynki lubią tylko lalki i My little Pony ...
Szogun ma 6 lat.No I lipa:-(dostałam
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Super ze sie juz staracie, Ja tez bym taka mala przerwe chciała miec. Tez mam brata rok starszego i to jest ekstra miec taka mała różnice wieku.
Oby tylko moj mąż nie był przeciwkono i obym rodziła pierwsze naturalnie bo po cc to trzeba obowiązkowo odczekać..
Mi to pewnie tak szybko się nie uda, więc wolałam wcześniej zacząćNiestety cesarki bardzo często są umawiane i nie mają nic wspólnego z tym że kobieta nie może urodzić siłami natury. Na oddziale na którym leżałam po porodzie z 40 kobiet tylko 2 urodziły siłami natury. Kobiety bolą się bólu, krwi i stresu związanego z porodem, więc wolą się zapisać na cc niż spróbować urodzić same
![]()