reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Taa, sobota ... niby wolny weekend ale roboty w domu zawsze pełno ...:baffled:
Hej przynajmniej jest śnieg! Róbcie zdjęcia bo ponoć ma długo nie leżeć :-) :) może nawet krócej niż chłop Lux w łóżku :laugh2:

reklama
Moze ja sie pochwale za 2 tyg. dwoma kreskami, w czwartek mialam iui i 3 pecherzyki. O 12 jade zobaczyc czy pekly, w sumie powinny bo zastrzyk mialam, ale ze ja pechowa jestem wiec...

Czarna niby sie nie cieszymy na @ ale to jednak zawsze nowy cykl starań :)
A wypróbuje na pewno bo ja tylko z przepisami :) bez nie lubię gotować :)
W ogole podpisuje sie pod tym do któraś z Was juz pisała bardzo ładna jesteś i te oczy :)

Ruda to kciuki .

Ktos dzis pochwali sie 2 kreskami ?:)
ale fajne te przepisy macie :)

Ja jak pomyśle ze dzis mam dos gotować chyba ze maz zrobi ta przyjemności mnie odciąży :)

Mi wczoraj urodzinowo mąż gotował, schabowy i frytki, bo tylko to potrafi zrobić:) Ale się ciesze bo wiem że z miłością te jedzonko było:) To jak wypróbujesz, koniecznie daj znać:)
Ja to na zdjęciach jak wampir wychodzę, światło się ode mnie odbija, i oczy mi bardzo jasne wychodzą:P

Czarna obys sie nie mylila bo nie mam w domu nawet pol podpaski :-) dopiero sie zbieram na zakupy. Fajnie by bylo zobaczyc te dwie kreseczki :-) ale czuje ze marne szanse

Nie kupuj podpasek tylko test:D Wiedźma Ci to przepowiada:) a krwawienia przed @ przyszły?

Moze ja sie pochwale za 2 tyg. dwoma kreskami, w czwartek mialam iui i 3 pecherzyki. O 12 jade zobaczyc czy pekly, w sumie powinny bo zastrzyk mialam, ale ze ja pechowa jestem wiec...

No kochana, ja trzymam kciuki! Za bliźniaki, a co?:))

Ja mogę się pochwalić super pozytywna wiadomościa - dostałam w końcu @!:))
Nowy cykl, nowe szanse :-)

Ruda ja mam przeczucie że @ nie przyjdzie, mam nadzieje że się nie mylę:))
Ruda ja też mam nadzieję że nie przyjdzie @ u ciebie :-)

To czekamy na twoje dwie kreseczki :-D

Mile wiadomości w sobotę.

A u mnie piekarnik rączkę kaput. Był właściciel rozbroili razem wszystko i dupa. Właściciel jeszcze wezwał na 13 elektryka żeby się upewnić czy nic z niego już nie będzie. Bo kasę to ja mam nadzieję że on wylozy na nowy piekarnik.
No nic zobaczymy

reklama
Haha dziewczyny przepraszam za wprowadzenie w blad ale.okres jednak.nie 17 a 21'nie wiem jak ja.to liczylam.
Ostatni byl 26.12 a cykle 26 dni to jak w.morde szczelil wychodzi 21 a.nie 17. Wiec jeszcze troche

Czarna nie ma ale jak do okresu jeszcze 4 dni to jeszcze moze przyjsc plamienie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry