reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Czarna no to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin w takim razie :) aj no piekne takie oczy! Powiedz przy brzydkiej pogodzie tez masz niebieskie ?
Jak wypróbuje na pewno dam znac :)
A mój maz gotował jak ja chodziłam so pracy wiex potrafi ale dzis spagheti , młody uwielbia tez wiex fajnie :)

Ruda to kciuki i za Twoja ciaze:) a cykle masz regularne nieregularne ?
O doczytałam :)

Anik a rodzinie juz powiedzieliście ?:) ja pamietam wlasnie wizytę teścia a jeszcze (przy 2 ciazy ) nie chcieliśmy mowić , robiłam obiad a było mi tak niedobrze ...

Lux to na pewno był fajny .

Happymum oj tak ja po weekendzie z mężem i dzieckiem zawsze czuje jakby nie było sprzątane w ogole i mam powtórkę z rozrywki :) nie wiem jak to jest ze z synem nam łatwiej utrzymać porządek choć maz i tak sie ogarnął pod względem sprzątania bardzo ;)

Ann niezła masz nadzieje:) powiem szczerze byłabym zaskoczona gdyby on wyłożył na to kasę no chyba ze sam by przyznał ze złe zamontował, bo swoją droga nie powinno sie tak zdarzyć . chyba ze w De sa inne zasady i np moze sobie to wrzucić tak jak u nas w koszty, ale trzymam kciuki !

Strawbelka zaciskam kciuki i czekam na dobre wiesci !
Ruda oby @ nie przyszla, potrzeba nam kreseczek !
Czarna super ze potrafisz dobrze gotowac. Pomozesz takim nieukom jak ja heh
Taa sobota i to sprzatanie ehh a w poniedzialek znowu balagan heh
Zycze wszystkim udanej soboty

Nie ma nieuków są tylko niepoinformowani:P Ty już jesteś poinformowana i na pewno zaczniesz pysznie gotować:)
a jak się czujesz nasza nowa brzuchatko?:)

Czarna no to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin w takim razie :) aj no piekne takie oczy! Powiedz przy brzydkiej pogodzie tez masz niebieskie ?
Jak wypróbuje na pewno dam znac :)
A mój maz gotował jak ja chodziłam so pracy wiex potrafi ale dzis spagheti , młody uwielbia tez wiex fajnie :)

Dziękuje:)) Zazdroszczę mój jeszcze tylko kurczaka z ananasem zrobi i koniec:) Przy brzydkiej pogodzie robią się bardziej zielone, jak świeci słońce błękitne:) Takie posrane są jak ja:P
Ja niestety jestem skazane na gotowanie:) Od 10 roku życia pracowałam w każde wakacje w restauracji mojej Babci w prokuraturze dla 300 osób dziennie, później w restauracji moich rodziców:) Razem z moją siostrą bawimy się w gotowaniem, ona jest szefem kuchni w jednej z bardziej znanych warszawskich restauracji, ja poszłam w dietetykę i doradztwo żywieniowe:)

Czarna a Ty cos zawodowo robisz z ta dietetyka? Bo kurcze ja sie zastanawiam czy nie isc w ta dietetyke, mam bzika na punkcie zdrowego odzywiania i strasznie mnie to kreci. Tylko nie wiem czy z tego da sie wyzyc. Teraz mam dobry zawod, w wiekszym miescie jak pracowalam to niezle zarabialam, a w tej czestochowie to juz bez pracy praktycznie zostalam. Doradzisz cos? Wiesz cos w tym temacie? Bo boje sie ze znow wtopie i woadne z deszczu pod rynne. Konkurencja napewno dla Ciebie nie bede, bo Ty nie z Czestochowy;)

Czarna a Ty cos zawodowo robisz z ta dietetyka? Bo kurcze ja sie zastanawiam czy nie isc w ta dietetyke, mam bzika na punkcie zdrowego odzywiania i strasznie mnie to kreci. Tylko nie wiem czy z tego da sie wyzyc. Teraz mam dobry zawod, w wiekszym miescie jak pracowalam to niezle zarabialam, a w tej czestochowie to juz bez pracy praktycznie zostalam. Doradzisz cos? Wiesz cos w tym temacie? Bo boje sie ze znow wtopie i woadne z deszczu pod rynne. Konkurencja napewno dla Ciebie nie bede, bo Ty nie z Czestochowy;)
No a ja juz stara koza jestem bo 35 lat mam:(

Mi sie wydaje ze dietetyk jest potrzeby wszedzie, w szkolach, przedszkolach, szpitalach a i ludzie o siebie teraz bardziej dbaja i czesto odwiedzaja dietetyka

Czarna zakladaj restauracje a ja moge byc kelnerka uwielbiam to robic :-)

Konkurencją dla mnie nie będziesz dlatego że ja zajmuję się edukacją i nauką zdrowego gotowania dla małych dzieci i dla rodzin:) Nie interesuje mnie diety odchudzające i współpraca z osobami otyłymi... chyba mam za mało cierpliwości i denerwuje mnie jak ktoś ściemnia:P Ja zaczęłam się tym zajmować jak zaszłam w ciąże, zrobiłam dwa kursy a teraz chce zrobić specjalistyczny i zdobyć uprawnienia do wykonywania zawodu. Czy to się opłaca? Tak ale jak w każdej małej firmie rozkręcenie interesu trwa... zresztą samo ukierunkowanie się i znalezienie swojej niszy może zając kilka miesięcy. To strasznie trudny kawałek chleba być może dlatego że w tym zawodzie nic nie jest oczywiste, ciągle trzeba się dokształcać, czytać publikację naukowe, pożerać tony książek... i gotować, gotować, gotować:) Osoba która nie potrafi gotować nie będzie dobrym dietetykiem. Dietetyk to taki trener zdrowego gotowania, szef kuchni:)
Ale jeśli masz ochotę, zapał do pracy i chęci, zacznij od rozkręcenia dietetyki jako swojego hobby, jeśli Ciebie to wciągnie i ludzie zaczną się zgłaszać, przekwalifikuj się:)

Nie ma nieuków są tylko niepoinformowani:p Ty już jesteś poinformowana i na pewno zaczniesz pysznie gotować:)
a jak się czujesz nasza nowa brzuchatko?:)

Dziękuje:)) Zazdroszczę mój jeszcze tylko kurczaka z ananasem zrobi i koniec:) Przy brzydkiej pogodzie robią się bardziej zielone, jak świeci słońce błękitne:) Takie posrane są jak ja:p
Ja niestety jestem skazane na gotowanie:) Od 10 roku życia pracowałam w każde wakacje w restauracji mojej Babci w prokuraturze dla 300 osób dziennie, później w restauracji moich rodziców:) Razem z moją siostrą bawimy się w gotowaniem, ona jest szefem kuchni w jednej z bardziej znanych warszawskich restauracji, ja poszłam w dietetykę i doradztwo żywieniowe:)
Milo ze pytasz. No ja sie czuje zwyczajnie. Nie mam zadnych objawow oprocz braku @. Troche mnie to martwi ale w pon odbieram wynik bety

reklama
Mi sie wydaje ze dietetyk jest potrzeby wszedzie, w szkolach, przedszkolach, szpitalach a i ludzie o siebie teraz bardziej dbaja i czesto odwiedzaja dietetyka

Czarna zakladaj restauracje a ja moge byc kelnerka uwielbiam to robic :-)

Założę club Go-Go, chętna?:D

Milo ze pytasz. No ja sie czuje zwyczajnie. Nie mam zadnych objawow oprocz braku @. Troche mnie to martwi ale w pon odbieram wynik bety

To daj znać jaka wyszła:) a czemu Ciebie to martwi? Testy dalej robisz i druga kreseczka ciemnieje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry