Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HappyMum może Cię to uspokoi , ale ja w ciąży synkiem nie miałam praktycznie ani jednego objawu charakterystycznego dla ciąży. Ani raz nie miałam mdłości, ani zachcianek, nic. Jedyne co to tak od 3 miesiąca byłam potwooooornie senna i na samym początku (jak jeszcze nie wiedziałam , że jestem w ciąży) kilka dni byłam bardzo zmęczonaBo jak czytam wrzesnioweczki to one maja juz duzo objawow a ja nie. Robilam tylko dwa testy. 1 w srode i 2 w piatek. No i ten drugi nic ciemniejszy![]()
Madzia dziękujęTylko gotuje, w pieczeniu jestem beznadziejna) Ale nasza koleżanka (sierpniówka) Fimka zajmuje się pieczeniem to jej fp https://www.facebook.com/Cake-Caprice-340663112721041/timeline chyba ma też tam odnosnik do bloga
![]()

Lenaka ale Ty bete robilas po 7 dniach, to nawet implantacji pewnie nie bylo. Ja mialam implantacje zawsze w 10 dniu. Jeszcze nic straconego. Trzymam kciuki.Strawbelka, Zuzanna8704 dziękuję :* czyli po weekendzie szukam endokrynologa.
Kurczę miałam tak ogromną nadzieję że ta beta będzie wyższa. Tak się na to zafiksowałam. Te pozytywne testy dziewczyn z forum, u niektórych po jednym cyklu starań dały mi mega nadzieję. O ja głupia czemu w ogóle pomyślałam że i ja mogę mieć takie szczęście. Dodatkowo zmylilo mnie to plamienie niby implantacyjne. Ja się chyba nigdy nie nauczę, że ze szczęściem i beztroską nie jest mi po drodze![]()
Lenaka ale Ty bete robilas po 7 dniach, to nawet implantacji pewnie nie bylo. Ja mialam implantacje zawsze w 10 dniu. Jeszcze nic straconego. Trzymam kciuki.
Lenaka a jak terapia jesli moge zapytac. Jesli niechcesz to nienodpowiadaj. Na wynikach sie nie znam
Kiedy ma nieprzyjsc @?