Shiira
Mummy'10
W końcu nam się udaa Ty na kiedy masz termin?
Ponoć na dzisiaj
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W końcu nam się udaa Ty na kiedy masz termin?
a nie lubisz swojej pracy?Myślicie, że powinnam zrobić bete? Widze jakieś tam zmiany, ale po tylu miesiącach takiego nakręcania się wydaje mi się, że to poprostu dlatego, że tak straszliwie chcę tych dwóch kreseczek i ogromnego brzucha... Luxurious niby dopiero się zaczął, a tak bardzo bym chciała, żeby już się skończył :/
wiem wiem, tylko sie odlicza godziny do TEGO dniaNooo, powiedzmy, że chwilami jest najgorszą pracą jaką mogłabym miećdzisiaj powinno być w porządku, ale wiesz jak to jest, kiedy nie możesz sie skupić, bo cały czas coś innego nad Tobą wisi
![]()

A może by na betę uderzyć ?![]()
Kate nigdy bety nie robiłam i jakoś nie czuję potrzeby jej robieniaDomowy test absolutnie mi wystarcza
Zresztą ... co ma być to będzie i nic tego nie zmieni![]()
a Ty od zawsze masz takie rozpaćkane cykle?Lux tak mam obiawy bolą mnie piersi , to już się zbliża
To do dzieła ;-)Witam sie wracam po miesiacu. Po poprzedniej straconej ciazy musialam sie pozbierac. W tym miesiacu wracamy do staran.
Głowa do góry. Nie stresuj się bo to tylko rozregulowuje cykle i potem nie wiadomo co i jak i jest jeszcze gorzej. Myśl pozytywnie. Nie możesz myśleć tylko o dziecku bo sfiksujesz. Trzymam kciuki :-)Witam, dzisiaj dopadł mnie okropny dół po zrobieniu testu, znów negatywny... Od paru dni jest mi nie dobrze przy różnych okazjach. Wczoraj mało brakowało, żebym zwymiotowała u teściowej na obiadku :x tak więc zdecydowałam się po namowach mojego przyszłego - niedoszłego (już nie długo) i zakupiliśmy 2 testy. Jak wiadomo,ciężko jest doczekać rana, a mówiono mi, że wynik najpewniejszy ukazuje się przy pierwszym oddanym moczu, jeden zużyłam wieczorem i jeden przed chwilą. Niestety, oby dwa jasno mówią, że nic z tego. O dzidziusiu myślimy od maja, a staramy się bardzo od lipca. I dzisiaj już totalna załamka. Brak mi sił, a jeszcze do pracy czas iść za chwilę. I jeszcze ta pogoda...
![]()
Piszesz o aktualnym wydarzeniu z tego weekendu czy juz wcześniejszym?Ja robilam test i nic nie wykazal.w sobote trafilam do szpitala i zrobili bete i okazalo sie, ze bylam w ciazy.