Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardzo piękny wynik brawoDziewczyny mimo ze nie naleze juz do watku bardzo wam kibicuje i wiem co to znaczy zawod i rozczarowanie comiesieczne.
Macie duza wiedze i cenie sobie wasze zdanie.
Tak jak pisalam wynik z pt bety byl 182
A wynik z wczoraj to 787. Czy myslicie ze jest ok ? Nie za duzy jak na 72h ?Czytalam ze powinien byc 114 %
Ja jestem jakas nienormalna ze wszystkim tak sie przejmuje ale jak czlowiek sie staral tak bardzo o ta ciaze to teraz sie o nia boje.
Mam nadzieje ze zrozumiecie.
lenaka - Bóg ma dziwne pojecie sprawiedliwości... też tego nigdy nie zrozumiem. Ale widocznie to co Ciebie dotknęło ma jakiś większy sens, jest coś takiego jak przeznaczenie... może było coś czego nikt nie wiedział, może tamta ciąża skończyłaby się się śmiercią was obu? Może dziecko urodziło by się "warzywem" i do końca życia żyło by w męczarniach? Ciężko jest ocenić sytuację nie znając wszystkich faktów, poznamy je dopiero jak będziemy po drugiej stronie. Wiem jedno... cierpienie uczy odnajdywania szczęścia w rzeczach, które do tej pory były dla nas zwyczajne.
Lenaka jak juz spotka Cie to szczęście i bedzie całe i zdrowe zrozumiesz ja tak miałam wczesniej tez bardzo bolało
a tamta nie zlecila badan?