Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no ja niedawno zwrocilam kolezance uwage, bo narzekala, ze na sierpnia ma, ze upaly, ze to, ze tamto, a ja mowie, ciesz sie, ze nosisz w sobie dziecko, bo ja bede musiala walczyc..obrazila sie, no coz, niektorym nie przetlumaczyszHappymama rozumie cię , że masz żal do Boga o tą niesprawiedliwość ;( . Ja nie mam żalu do Boga uważam , że wie co robi !!! , zastanawiam się tylko czasami co jest we mnie nie tak i dlaczego u mnie to wszystko jest takie trudne i cały czas mam kłody pod nogi rzucane ( nie wiem może ta sytuacja ma mnie czegoś nauczyć - nie wiem !!)
Jest mi przykro jak niektórym na pstryknięcie palcem i dziecko mają a ja to muszę walkę toczyć ze sobą ze swoim organizmem , przykro mi jest jak ktoś tak poprostu sobie może zaplanować nawet miesiąc porodu , bo wie że bez problemu zajdzie , przykro mi jest jak ciagle się mnie pytają " a ty kiedy juz zegar biologiczny tyka , chcesz być babcią dla swoich dzieci " ale się nie tłumaczę za duzo przeszłam zeby sie tłumaczyć jakimś burakom i tak pewnie tego nie zrozumieją ważne że mam faceta ktory mnie wspiera i modlę się aby nic wiecej żadne choróbsko mnie nie dopadło i moich bliskich![]()

szok ja bym uciekala od niej jak najdalej, ona podobna do tej gdzie xxx lat temu chodzilam, teraz sie zmienila i moja przyjaciolka mieszka w De i jezdzi do niej jak w Pl jest i mowie, wez Aneta powiedz, ze masz baaardzo duze opznienia w okresach, ze plamisz miedzy okresami itp, a lekarka, ze to nic, ze sie unormuje..ja sie pytam jak, samo? dziewczyna ma 27 lat, jak ma sie jej samo unormowac?!!!
Happymama rozumie cię , że masz żal do Boga o tą niesprawiedliwość ;( . Ja nie mam żalu do Boga uważam , że wie co robi !!! , zastanawiam się tylko czasami co jest we mnie nie tak i dlaczego u mnie to wszystko jest takie trudne i cały czas mam kłody pod nogi rzucane ( nie wiem może ta sytuacja ma mnie czegoś nauczyć - nie wiem !!)
Jest mi przykro jak niektórym na pstryknięcie palcem i dziecko mają a ja to muszę walkę toczyć ze sobą ze swoim organizmem , przykro mi jest jak ktoś tak poprostu sobie może zaplanować nawet miesiąc porodu , bo wie że bez problemu zajdzie , przykro mi jest jak ciagle się mnie pytają " a ty kiedy juz zegar biologiczny tyka , chcesz być babcią dla swoich dzieci " ale się nie tłumaczę za duzo przeszłam zeby sie tłumaczyć jakimś burakom i tak pewnie tego nie zrozumieją ważne że mam faceta ktory mnie wspiera i modlę się aby nic wiecej żadne choróbsko mnie nie dopadło i moich bliskich![]()