Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a dacie? bo ja nie kuzwa, no wiem, ze pewnie nie wytrzymam do terminu @Lux, powinnaś nas wspierać, wierzyć i mówić, że damy radę poczekać zamiast się z nas śmiać!![]()

Dziewczyno, na takie piękno jak dzidziuś warto czekać! Kwiecień nie daleko, a z powiewem wiosny wszystko będzie lepiej wyglądało. Nie zamartwiaj się, napewno sie uda, trzymamy za Ciebie kciuki, wszystkie i każda z osobna! Głowa do góry! <3@ruda1991 Gratuluje!
Ja was cały dzień podczytuje i po powrocie z pracy się rozkleiłam. Zaczęło do mnie docierać, że przy moich policystycznych jajnikach i cyklach do dwoch miesiecy to jak w lutym nie sprobuje to nastepna okazja dopiero w kwietniu bedzie. Trzymajcie kciuki żebym A. urobiła bo on chce czekać do 1go marca.
A. mowi że mam się nie przejmować i nie "starać się na siłę" ale nie potrafię. Od miesięcy obserwuje objawy w tym cyklu zaczęłąm mierzyć temperaturę i tak naprawdę nastawiłam się już dawno temu.
Jakieś dobre słowo? Proszę![]()
Postaramy sięa dacie? bo ja nie kuzwa, no wiem, ze pewnie nie wytrzymam do terminu @![]()
masz tu kopa na rozped, a dobre slowo? to Ci powiem, ze duzo kobiet z tym schorzeniem zachodzi, takze i Tobie sie uda, zobaczysz, i bedziesz szczesliwa!!!! oooooo!!!@ruda1991 Gratuluje!
Ja was cały dzień podczytuje i po powrocie z pracy się rozkleiłam. Zaczęło do mnie docierać, że przy moich policystycznych jajnikach i cyklach do dwoch miesiecy to jak w lutym nie sprobuje to nastepna okazja dopiero w kwietniu bedzie. Trzymajcie kciuki żebym A. urobiła bo on chce czekać do 1go marca.
A. mowi że mam się nie przejmować i nie "starać się na siłę" ale nie potrafię. Od miesięcy obserwuje objawy w tym cyklu zaczęłąm mierzyć temperaturę i tak naprawdę nastawiłam się już dawno temu.
hahah juz to widze hihi, zobaczymy, ktora predzej pekniePostaramy się![]()

@ruda1991 Gratuluje!